Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bagienne ziele
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Kozlek jest pod wioska rybacka - na lewo od krzakow w ktorych mozna spotkac czempiona Szaleniec.
EDIT. mala poprawka . _________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
29 Maj 2011, o 00:23 |
|
Duma Forum!
|
Tu dodalam juz niektore mapki i lokacje surowcow http://www.wiki.taern.pl/index.php/Wybr ... _Haligardu niedlugo postaram sie dodac nastepne, ale nie moge zlokalizowac dwoch surowcow:
-len -przyprawa |
29 Maj 2011, o 10:02 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tutaj znajduje się zioło lecznicze oraz biały druid:
z mobów brakuje mi dzika: http://imageshack.us/photo/my-images/651/dzik.png/ Znalazłem też przyprawy: |
29 Maj 2011, o 10:31 |
|
Duma Forum!
|
Lokacja przypraw zaktualizowana na Wiki (mam nadzieje, ze podales poprawna, bo nie mialam czasu sprawdzic ), Lokacje bialego druida i ziol dodam jak zrobie mapke lasu. Reszte dodam wraz z pozostalymi mapkami.
|
29 Maj 2011, o 16:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
29 Maj 2011, o 20:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Prawoślaz był już wymieniany wcześniej, jedyną niewiadomą jest len.
|
29 Maj 2011, o 20:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
wiem że był wymieniany ale częste pytania na czacie skłoniły mnie do pokazania go graficznie
|
29 Maj 2011, o 23:16 |
|
Duma Forum!
|
Zaktualizowałama wszystkie mapki i miejsce znajdowania się surowców:
Wybrzeża Haligardu Południowe Alaril Las Koldów Las Orków Góry Koldów Wąwóz Zakret Zimowa Jeśli coś pominęłam, lub popełniłam gdzieś błąd to piszcie do mnie na PW. |
30 Maj 2011, o 22:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Szanowna Pani a Spoiwo to gdzie się podziało ?
Zbójecki Las>>>Pajęczy zagajnik czy jakoś tak tam gdzie pajęczyny wiszą [Done - Mysth] _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
30 Maj 2011, o 22:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Spoiwo to item questowy.
Orcze ziele jest trochę wyżej, morska woda w alairze zupełnie nie na miejscu... uściślę kiedy będę miał wolną chwilę. [Troche wyżej to był Izdirul Althi, a orcze zioło nawet nieco niżej (poprawiłam), co do morskiej wody to jest dobrze, po prostu w niektórych lokacjach zbiera się na niewielkim odcinku mapy, a ja zaznaczam nieco większy (dla lepszej widoczności), nie musi być idealnie, byle ludzie wiedzieli gdzie się udać - Mysth] Heh, zawsze zbierało się wodę przy samym statku, nie wiedziałem że trochę dalej też jest woda Nie zauważyłem oprócz tego jakiś nieścisłości. [a ja nie wiedziałam, że niżej też można zbierać ^^ już poprawione - Mysth] |
30 Maj 2011, o 22:39 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 228 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |