![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odwołanie od bana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Zuzka napisał(a): Mystheria, a może oświecisz nas,zwykłych graczy jakie jeszcze bugi się ukrywają w tej wspaniałej gierce? Jako gracz jestem na straconej pozycji jak nie posiadam takiej wiedzy jak np .TY. 6.W przypadku wykrycia błędu w Grze, Gracz zobowiązuje się do niewykorzystywania go i nieprzekazywania innym graczom zdobytych przez siebie informacji na jego temat w celu nieuczciwego uzyskania jakichkolwiek korzyści. Zobowiązuje się do natychmiastowego poinformowania Usługodawcy i moderatorów o wykrytym błędzie. Ja rozumiem, ze faktycznie mogliscie nie byc tego swiadomi, ale tak samo jak my nie udowodnimy tej celowosci, tak samo wy nie udowodnicie waszej nieswiadomosci / pomylki. Niestety w takich przypadkach kare nalezy zastosowac, poniewaz inni tez wtedy zaczeliby sie "mylic" i mielibysmy mase takich zgloszen (podobnie stosuje sie kneble dla graczy, ktorzy pisza, ze pomylili czat ogolny z handlowym). A wierzcie mi, ze ban 2 dni za bugusing to naprawde symboliczna kara. |
21 Sie 2011, o 02:40 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Ze względu na to, że mimo wysokiego poziomu masz niewiele knebli i zawsze zachowywałeś się w porządku, skracam Ci bana wierząc, że ten błąd nie był wywołany celowo.
|
21 Sie 2011, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |