Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Crash serwer s5 05.04.2013
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
witam sprawa jest nastepujaca robiłem skarb anmenial ( szajka danere) konczyłem juz ostatni by padł w nastepnej rundzie a tu nagle koniec , przegrałem straciłem exp i kij obrazenia 70 pż60 i mana cos koło 50 czy 55 smierc mi go zabrała , czy dostane od was cos w zamian o podobnego czy plate na sprzet ?
ban 14 dni - wyłudzanie strat po crush. |
|
5 Kwi 2013, o 23:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
witam sprawa jest nastepujaca robiłem skarb anmenial ( szajka danere) konczyłem juz ostatni by padł w nastepnej rundzie a tu nagle koniec , przegrałem straciłem exp i kij obrazenia 70 pż60 i mana cos koło 50 czy 55 smierc mi go zabrała , czy dostane od was cos w zamian o podobnego czy plate na sprzet ? frykoq
powielone zgłoszenie. |
|
5 Kwi 2013, o 23:02 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Proszę o zniesienie Bana lub zmniejszenie ilości czasu oczekiwania na jego ściągnięcie
Ban zostaje i prosze takie sprawy latwic na supporcie. Pzdr Ostatnio edytowany przez Hejnachi, 6 Kwi 2013, o 09:31, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Kwi 2013, o 23:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Kwi 2013, o 23:00 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Postać : GaabaR s5
Czas coś koło 22 1. Zabiłem ropuche i dropły Fraxy które zostały utracone 2. Exp coś koło 10k Z poważaniem Gaabar Ban 14 dni -wyłudzanie strat po crush |
|
6 Kwi 2013, o 00:06 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Postac: Woyak
Witam jeszcze raz. Jesli chodzi o wczorajsze straty to dodaje, ze stracilem rowniez 200platyny. Nie zauwazylem tego bo nie musialem nic za nia kupowac. Dzis sie loguje, chce wziac peta i zonk, zero platyny. Mialem odlozone 200 platyny wczoraj w plecaku, bo konczy mi sie premka. przed crashem uzylem paczek poniewaz nie moglem przywrocic peta spowrotem, zostal odeslany, poniewaz robilem postumenty. Prosze o pozytywne rozpatrzenie Prosze zglosic sie do admina. |
|
6 Kwi 2013, o 08:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nick Wilie
czas: ok 22:00 wczoraj opis: stracilem ok.50k expa na mario bylem z ''Pilkarzykmo'' i '' Ypsiaa'' Przepraszam ze dopiero dzis tow rzucam ale wczoraj juz niemoglem sie zalogowac. ban 14 dni - wyłudzanie strat po crush. Pozostalych graczy prosze o osobiste zgloszenie sie jesli doznali strat. |
|
6 Kwi 2013, o 13:12 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 16:45 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Crash serwer s5 05.04.2013
Serwer: S5 Nazwa postaci:DevilaN Czas:ok 22.00 Straciłem brassary II które wcześniej kupiłem od innego gracza za 450pl i 1k exp ban 14 dni - wyłudzanie strat po crush. |
|
6 Kwi 2013, o 16:50 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 234 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |