![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Piena i jego znajomości + ewentualne ich wykorzystanie.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Szybka odpowiedź:
Piena jeszcze dzisiaj pisałeś do mojego kolegi "PVP ze słabym barbem?". Jesteś wężem, chcesz górować nad słabszymi, i kajasz się przed tymi u których nie masz szans [co ostatnio Gzergowi pisałeś ? ![]() Cielu- Szkoda słów. Mówisz, że nie przestrzegam zasad ortografii, a teraz wrzucasz ją do tego samego worka co interpunkcję. Jeśli chodzi o poziom merytoryczny, to nie powinniście nawet udawać, że reprezentujecie coś więcej. Koniec spamu w tym temacie. |
14 Lip 2013, o 21:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Baloczi, nie napisałam, że nie przestrzegasz zasad ortograficznych - czytaj ze zrozumieniem PROSZĘ CIĘ.
Napisałam, że interpunkcja i ortografia to jeden temat i to jest to samo bo tutaj mówimy o poprawnym pisaniu wypowiedzi. Przy okazji nie jesteś GM'em ani moderatorem forum, żeby decydować o końcu spamu bo Przepro Ci tak powiedział. Wiem, że już to powinno się skończyć, ale ja widze dalsze kontynuacje i coś nowego. |
14 Lip 2013, o 21:43 |
|
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba ![]() |
a ja widze że baloczi nie mial dziecinstwa bo ci go wyraznie zazdrosci
![]() _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
14 Lip 2013, o 21:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Miałem się nie udzielać ale cóż ..
Raicho weź się nie wypowiadaj i nie bron pieny (wiem ze chcesz zyskać nowego przyjaciela) kto wie, możne sponsora ^^ ale wszyscy wiedza z s1 jaka jesteś ty, jaki jest piena, ty wkręcasz ludzi, łasisz się do nich, opowiadasz jakieś pierdoły ze chodzisz do gimnazjum następnie studia we Wrocku za moment będzie jakaś praca PIENA CORPORATION, ogólnie nie zdziwiłbym się gdyby tam jakaś baba siedziała (za monitorem) po czterdziestce z czterema kotami czy 40 latek z przepoconymi jajami, ogólnie temat już zachodzi za daleko.. i robi się spam właściwie już powstał więc niech ktoś go zamknie bo nie mam zamiaru czytać tych wypocin "rajczi" "ciela" "thomik" czy jak jej tam było "wszystkie pieski poszły już spać" (mogłaś udowodnić swoja płeć na zlocie) Co do pieny, "taniej kupie drożej sprzedam" (taki komunikat jeżeli piena chce coś kupić wiedz ze wartość tego przedmiotu wynosi od 0.5-2x to co offeruje piena) wydaje ci się że jak masz "hajs" to wszystko ci można? otóż nie, kupiłeś druida, chciałeś kupić tez inne postacie ale ludzie nie byli aż tak głupi żeby ci sprzedać (wybacz witcher) ale taka jest prawda, nie szanujesz kobiet NIC, o przeciętnym graczu już nie wspomnę za kogo ty się wgl masz? wez wyluzuj, zaparz sobie meliski, usiądź obok żony, zrób kolacje.. te sprawy a nie napinasz się i kierujesz podziękowania samemu sobie swoim drugim kompem.. Pozdrawiam |
14 Lip 2013, o 22:09 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 8 Cze 2012, o 12:41 Posty: 341 Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Poiko ![]() |
Nie ma sensu żeby ten temat był dalej otwarty. Zrobiliście tu spam, który nie ma żadnego związku z tym o co chodziło w pierwszym poście.
|
14 Lip 2013, o 22:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |