![]() |
Strona 6 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
WTF?!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Drygu może dla tego nie narzekają bo kilku z nich skończyło grać tą postacią ^^
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
28 Paź 2010, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
dla mnie to nic złego ... ale nie wiem jak to jest z tymi waszymi korzeniami
![]() ![]() ![]() |
28 Paź 2010, o 16:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Teraz jest tak, ze jak wejde jedne korzenie i trwa "debuf" to drugie nie wejda...
|
28 Paź 2010, o 16:28 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Mysle, ze aby dryga sumienia zbytnio nie naruszac, najlepszym rozwiazaniem bedzie dodanie po prostu skilla "wyzwolenie/wyrwanie", dzialajacego jak ucieczka, tj. 20% szans za 1PA. Nie bedziesz wtedy musial robic rozdzialu pvp/pve, mimo ze on jest moim zdaniem najlepszym pomyslem, bo zostawia Ci pelne pole do popisu w kwestii balansu.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
28 Paź 2010, o 16:58 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Wrz 2010, o 12:41 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dla mnie druid jest dobry taki jaki jest teraz na początku było się ciężko przyzwyczaić ale juz jest oki mam rycka też ale druidem mi sie lepiej gra i nie mam zamiaru tej postaci zmieniać ::] nie wiem jak reszta druidów
_________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
28 Paź 2010, o 23:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
M3f już o tym pisałem, toczyliśmy dyskusje kilka razy. Tylko 20% pa za każdy punkt nie moze byc, max jakieś 15%-17% za jeden. Mówiłem też o progach bo to jedyna szansa zeby naprawić to bez rozgraniczania pve
|
29 Paź 2010, o 09:19 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Owszem Darius, rozmawialismy. Ale nie podales zadnych wazkich argumentow, ktore moglyby mnie lub kogoskolwiek innego przekonac.
W tej chwili jest tak, ze Druid wydajac 2PA na korzenie zabiera rycerzowi/barbowi 12PA (uniemozliwia wszystkie ataki). Po ew. zmianie na skill wyzwolenie i tak byloby w ten sposob, ze za 2PA, max 4 bo zalozmy ze jakims fartem jedne korzenie nie wejda zabierze fizolowi 5PA (zeby miec pewnosc wyzwolenia w danej rundzie musi tyle wydac)+oczywiscie PA przeznaczone na obrone przed urokami. Np. 4 PA. Co zostaje? Fizolowi 3 PA do wykorzastania pod warunkiem, ze nie ma Os na sobie, bo wtedy 1 PA? 0 PA? Tymczasem druid wydal 4PA i za pozostale 8 moze jeszcze duzo kuku narobic. Reasumujac: poki nie podasz sensownych argumentow w tej kwestii, a nie tylko wypowiedzi w stylu "tak jest dobrze", albo "nie nie zmieniajmy", to podtrzymuje moje zdanie w tej kwestii, czyli jesli wyzwolenie to dokladnie tak jak ucieczka 20% za 1 PA. Ale przynajmniej widze, ze zgadzamy sie w kwestii ze rozgraniczenie skill PvP/PvE w tym przypadku mogloby zdac lepiej egzamin. _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
29 Paź 2010, o 12:24 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Kod: W tej chwili jest tak, ze Druid wydajac 2PA na korzenie zabiera rycerzowi/barbowi 12PA oj oj mało sie walczy pvp ^^ żeby wrzucić korzenie fizolowi który ma obrone na uroki 3-5 wydaje 5 pa w korzenie i mam % 20-50 więc nie mów że łatwo je wrzucić , jak walczę z soogiem to żeby korzenie mu wrzucić poce sie przez 2-3 tury ![]() jak wyzwolenie bedzie 1pa=20% marnie to widze ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
29 Paź 2010, o 15:57 |
![]() |
![]() |
|
Za kazdym razem jak podajesz Sooga za przyklad Zuo, tylko sobie strzelasz w kolano
![]() ![]() _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
29 Paź 2010, o 16:05 |
![]() |
![]() |
|
no to Thugar 47 lvl.. walcząc z nim tez łatwo mi nie było
![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
29 Paź 2010, o 16:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 6 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |