Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Misja Krzyk w górach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Aghhh....
Dziś zacząłem wykonywać misję Krzyk w górach i jak byłem tam gdzie jest ta zima to zabiły mnie orki, znalazłem się pierwszej wiosce i mam misje ze muszę znaleźć ten wagon czy cos, no i tu jest problem... Ten wagon czy co tam jest w tamtej zimowej krainie a ja nie moge się tam teraz dostac. _________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
19 Paź 2010, o 19:51 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Skad ty żeś ta misje wziął?
_________________ - by Xarxas |
19 Paź 2010, o 20:34 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
W latarni morskiej jest to zadanie ^.^
|
19 Paź 2010, o 21:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Heh, ja co prawda znalazłam karawanę, ale Lars mi zniknął
Proszę go posadzić przy ognisku (czy gdzie on tam ma być), albo zabrać Płomyczka i mnie (Sekuro) stamtąd, bo utknęliśmy w tym Wąwozie... Z góry dziękuję _________________ Sekuro - łuk 70 Blondi - vd 82 Dilaila - druid 72 |
19 Paź 2010, o 21:20 |
|
Administrator
|
Coś tam jest schrzanione z tymi instancjami. Nie róbcie na razie tego questa. Sekuro i Płomyczek - jak się zalogujecie to Was wyciągnę.
Tomek23 - do zimowej krainki możesz dojść normalnie, przechodząc koło wioski koldów. Tylko, że nie jest ona teraz otwarta dla każdego, więc daj sobie spokój na razie z tym questem. Dodałem gadkę z Larsem koło karczmy, tak, że w każdym etapie jak coś nie wypali można dostać się do "zimówki". Tylko wgrać trzeba na serwer, a do tego jest Drygu potrzebny, który będzie w połowie przyszłego tygodnia. |
20 Paź 2010, o 11:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zalogowałam się
Edit: Dziękuję za szybką pomoc _________________ Sekuro - łuk 70 Blondi - vd 82 Dilaila - druid 72 |
20 Paź 2010, o 11:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja zrobiłem tego q bez problemu
_________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
20 Paź 2010, o 12:25 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja również.
_________________ - by Xarxas |
20 Paź 2010, o 14:20 |
|
Uczeń Simona
|
Wlasnie przed chwila zrobilem tego questa i nie mialem zadnych problemow.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
20 Paź 2010, o 19:32 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
A wiec... wczoraj we 3 robilismy ten quest... tzn. jeden zrobil juz go wczesniej a ja i kumpel jeszcze. Wiec wzielismy o w latarni i wsyztsko szlo gladko do momentu gdy nie przenieslismy sie od larsa w poszukiwaniu karawany. Mianowicie so pewnego momentu bylismy na tym samym etapie zadanaia , jednak w pewnym monencie bylo duzo rzenoszenia sie i nie byulo mozliwosci zeby byc calyczas na tym samym etapie, wiec zostalem w tyle. wtedy przez przypadek, gdy kumpel porozmawial z larsem przenieslismy sie pod karczme, wtedy nie bylo problemu z powrotem. Nastreonie gdy jzu wrocilismy, ja zaczalem wykonywac swoje etapy, weiec robilismy wszytsko od poczatku do momentu w ktorym odzielilemsie od grupy, wtedy poszedlem pogadac z henrykiem, a on mnie przeniosl., reszta zostala w mojej instancji. Wtedy zabily mnie orki i przenioslo mnie do miasta. Gdy doszedlem do larsa pod karczme nie moglem wrocic i by dalej wykonywac zadanie, lecz problem mieli rowniez moi kumple, gdyz zostali uwiezieni w mojej instancji, i rowniez nie mogli z tamtad wrocic. Nie bylo ani henryka. ktorego zabili ani larsa. Nie mogli w zaden sposob wyjsc a ja nie moglem tam wrocic. Dopiero Snajpol nas uratowal
_________________ |
21 Paź 2010, o 00:13 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |