![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wymagania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dlaczego nie mogę założyć przedmiotu którego wymagania spełniam ?
Pytam w kontekście, braku możliwości założenie sprzętu ponieważ liczą się nasze bazowe statystyki a nie te które mamy po dodaniu bonusów z przedmiotów. Drygu, tudzież inni mądrzy ludzie wytłumaczcie dlaczego tak jest? Wg. mnie to mało logiczne, skoro mam wymagany poziom wiedzy ale nie mogę użyć przedmiotu. Przecież jeżeli bym zdjął przedmiot x który daje mi bonus umożliwiający noszenie przedmiotu y to automatycznie zostałby mi zdjęty przedmiot y, unless mam przedmiot x, powinienem posiadać możliwość noszenia przedmiotu y. Czemu tak nie jest ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
19 Paź 2010, o 18:15 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Ponieważ uznaliśmy, że tak będzie sensowniej
![]() ![]() |
19 Paź 2010, o 19:04 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
No nie wiem czy sensowniej, napewno mało logicznie, ponieważ mam tyle wiedzy, a nie mogę jej wykorzytać - wg.mnie nielogiczne
![]() można zawyżyć wymagania przedmiotów o 20-30% a uwzględnić to co się ma, wtedy miałoby sens i można byłoby bardziej kombinować z setami i możliwościami ich założenia. Albo dołożyć inhibitory///flasze zmniejszania wymaganych parametrów przedmiotu o x%. mm? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
19 Paź 2010, o 20:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |