![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę usunąć swojej postaci. Wszelka pomoc mile widziana.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 17:34 Posty: 16 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Otóż loguję się na swoje konto. Standardowo wyskakuje mi okienko gry, po prawej pasek z avatarami, nickami i podręcznymi informacjami o moich postaciach. Oczywiście jest opcja Zaloguj i Usuń. Po wybraniu tej drugiej opcji tj. Usuń wyskakuje mi małe okienko, a w nim prośba o podanie hasła i mała informacja o tym, że postać zostanie usunięta w ciągu 48h. Do tego momentu jestem wręcz dumny z twórców gry i oczywiście przesyłam Wam najszczersze gratulacje stworzenia dobrej gry, która ciągnie ludzi jak magnez
![]() Dobra, pogratulowałem ![]() ![]() ![]() Jeśli mógłby mi ktoś pomóc, to byłbym szczerze wdzięczny. Pozdrawiam Demenikus |
18 Paź 2010, o 17:04 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Hasło przy usuwaniu jest takie samo jak hasło do konta.
Jeżeli go nie pamiętasz to skorzystaj z opcji: "Zapomniałem hasła" dostępnej w oknie logowania. |
18 Paź 2010, o 17:41 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 17:34 Posty: 16 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Sprawdziłem to. Wylogowałem się i zalogowałem na konto. Używając tego samego hasła próbowałem usunąć postać. Bez rezultatów...
|
19 Paź 2010, o 16:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Paź 2010, o 21:05 Posty: 246 Miejscowość: Tu i tam Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Potwierdzam - też mam ten problem... Hasło na pewno jest poprawne
![]() _________________ Sekuro - łuk 70 Blondi - vd 82 Dilaila - druid 72 |
19 Paź 2010, o 21:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |