![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Oszust kupił plate - nie zapłacił
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Gracz GroooM z S1 kupił ode mnie (moj nick: Cicchy) pare dni temu 50 platy (nie pamietam dokladnie w ktory to bylo dzien ale coś koło wtorku lub środy). Za którą miał mi zapłacić jak ustaliliśmy 240k. Zaczął mnie zwodzić z pieniędzmi, że kolega mu juz oddaje ze za momencik bedize miał i mi zaplaci, w koncu poprosił o dzien zwłoki. Na drugi dzien zaś niechcący coś sobie kupił bo niby zapomniał ze ma mi oddac. Zgodziłem sie rozłożyć spłate na raty oraz dalem czas do tej soboty która była wczoraj, oddał tylko 40k w tych ratach. A dziś ta postać pisze do mnie, że niby od dzis jest nowym wlascicielem konta i jego nic nie interesuje.
Prosze GM o pomoc w sprawie, aby sprawdził czy rzeczywiscie postać zmieniła wlasciciela i kto teraz ma mi oddać złoto. Dzieki ![]() ![]() |
2 Paź 2011, o 21:15 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
tacy goście co piszą na drugi dzień że konto zmieniło właściciela są zabawni ,od razu za takie przekręty banik z 10dni .
_________________ ![]() 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) ![]() 20120-06-01 xx:xx-powrót |
2 Paź 2011, o 22:13 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 1 Maj 2011, o 18:35 Posty: 1643 Miejscowość: RZE Podziękowano: 302 razy Otrzymanych podziękowań: 400 razy Nick w grze: Buszcik ![]() |
Zmiana właściciela niczego nie usprawiedliwia-nawet jeśli by to była prawda.
Liczy się konto nie osoba grająca obecnie na koncie ![]() _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
2 Paź 2011, o 22:19 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Poza tym jeżeli rzekomo doszło do zmiany właściciela konta, to taka zmiana powinna być zarejestrowana na forum
![]() Jeżeli nie była, to jest to kolejny powód do zbanowania konta. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
2 Paź 2011, o 22:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Dług spłaciła mi postać GroooM.
[Zamykam - Mysth] |
4 Paź 2011, o 19:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |