Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sceneria w walce na "zimowej"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Serwer: S2
Nazwa postaci: Rodzia Czas: 21:00 Opis: Witam. W dniu dzisiejszym zauważyłam, że podczas walki na zimce wyskakuje sceneria ze studni. Mianowicie: Jeden gracz stoi koło studni na białym polu, drugi idzie do góry studni na czerwone. Przy ataku zamiast scenerii zimowej wyskakuje sceneria ze studni. Nie wiem, czy to jest błąd, czy tak ma to po prostu być. Wygląda to tak: http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... tudni.png/ _________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
7 Paź 2011, o 22:46 |
|
Uczeń Heremona
|
Był juz chyba taki temat,
Ze swojego doświadczenia wiem ze tak jest, kiedyś mialem to samo i dalej ta sceneria jest. Myślę ze umyślnie jest to wprowadzone |
7 Paź 2011, o 23:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |