![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Literówka - W obronie kobiety
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Quest: W obronie kobiety (ID 49)
Etap: Wejdź do domku (ID 2) W intrze możemy zobaczyć, że stolica Taernu nosi nazwę Cagliharmon, natomiast tutaj nazwa ta napisana jest przez "K". O ile mnie pamięć nie myli to Torgerd niegdyś pisał, że to w intrze jest błąd, jednak ja proponuje, by zostawić pisownie Cagliharmon i zmienić tę w queście (tak będzie łatwiej ![]() ![]() |
23 Paź 2011, o 06:18 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Nom. Intro już było motane tak, żeby pasowało Anglosasom. Osobiście wolałbym przez 'K'. Czemu nie przyjmiemy, że to dwie pisownie tej samej nazwy?
![]() |
27 Paź 2011, o 11:27 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nazwa ta sama, wymawiana tak samo, dotyczy tego samego obszaru, tylko różnie pisana w angielskiej i w polskiej wersji. Ja bym zostawił tak, jak jest. Przecież spontanicznie nikt nie pamięta jak to było w intrze
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
27 Paź 2011, o 11:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ok, ja osobiscie nie mam problemu, by zostawic obie pisownie, w sumie mam nawet ciekawe wytlumaczenie
![]() ![]() |
27 Paź 2011, o 22:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |