![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czerwona czaszka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam, chcialbym napisac o wczorajszej sytuacju jaka miala miejsce przed trentis . Pan Levelup ze swoim kolegom Mathew robili bardzo lamrskie rzeczy. Mathew ma czrowna czaszke, level dolaczal do kazdego kto byl w poblizu atakowal Mathewa w trakcie walki uciekal od tej osoby i dolaczal do Mathewa i zabijal tych ludkow, wiadomo jak to trentis duzo ludzi, ludzi low lvl ,duzo "afkerow" a oni przez 30 min robili takie akcej :/
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] ![]() |
2 Lis 2010, o 12:20 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Wiec dla uniknięcia takich rzeczy blokuje się drużynę lub piszę się na prv do mnie w grze:)
_________________ Dobry Bobry (a masz) |
2 Lis 2010, o 12:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
no tak sam osobiscie mialem zablokowana ale nie powiesz mi ze stoisz sobie pod trentis idziesz cos zjesc czy cokolwiek i blokujesz druzyne tam bylo pelno ludzi duzo nowych graczy i nagle nie wiedza co sie dzieje bo ktos ich atakuje
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] ![]() |
2 Lis 2010, o 12:48 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Przyszła kryska na matyska....
- zawsze blokuj drużyne, chyba że jesteś w instancji. - ma czerwona czachę, więc zbierzcie sie i nastukajcie go pod karczma czy miastem. _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
2 Lis 2010, o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Wydaje mi się, że takie akcje musimy karać. Nie przychodzi mi do głowy żadne sensowne rozwiązanie tego problemu. Nie będziemy co chwila wyrzucać nie-czaszek z drużyny podczas ataku bo będzie to wkurzające w PvP. Jednocześnie jest to poważny problem ponieważ uniemożliwia skuteczną proteksje low-lvl. Wydaje mi się, że jedynym rozwiązaniem jest tu wprowadzenie wpisu do kodesku i karanie czasowym banem.
|
2 Lis 2010, o 13:54 |
![]() |
![]() |
|
prosze Cie nie gadaj mi tu glupot typu zawsze blokuj druzyne , tam bylo pelno ludzi i nie wierze ze kazdy ma nawyk blokowania druzyny jak odchodzi od kompa, a raczej mlodsze lvl o tym nie wiedza i to oni byli glownie wykorzystywani w tej lamerskiej akcji levela...
2 Lis 2010, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Drygu nie możecie za to karać bo pozwalacie w mechanice na takie rozwiązanie! Poza tym nie rozumiem jak możesz pisać że nie wiesz jak to rozwiązać skoro już kiedyś robiliśmy tak samo i nawet podaliśmy ci gotowe rozwiązanie
|
2 Lis 2010, o 14:11 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
DariusVortex: wy robiliście inaczej. Dołączaliście czaszkę do drużyny i adruga osoba atakowała. To naprawiliśmy. W momencie ataku na czaszkę wszystkie nie-czaszki są wyrzucane. Jeżeli jednak dołączy czaszka i sama zaatakuje a potem ucieknie to już jest gorzej. Można na tej samej zasadzie wywalać wszystkie nie-czaszki. Ale jak będziesz sie tłukł drużynami i w którejś będzie czaszka to będzie to wkurzać. Bo za każdym atakiem podzieli ci drużynę i reszta będzie musiała się dołączyć.
|
2 Lis 2010, o 14:20 |
![]() |
![]() |
|
drygu, to ja Ci dam pomysł. Zrób ograniczenie atakowania. przykładowo +/- 5 takze zobacz. 40 lvl nie będzie się bawił 10 lvlami no bo jaki to ma sens, maksymalnie zaatakuje 35. tak samo będzie z atakami na mocniejszych (żadko preferowane przez czachy, bo mozna pasc a tu trzeba bic 20x slabszych), że taki 40 może zaatakować 45 -lub- może atakować do 99+. Takie rozwiązanie wydaje mi się najlepsze.
|
2 Lis 2010, o 14:33 |
![]() |
![]() |
|
a co do tych czach to za redskulla zrobić blokade ataków na 2h-3h wtedy nie będa mieli takiej frajdy. A problem z dołączaniem do party czach zostawiam innym bo nie mam pomysłu. A jak już, to mam ale niepraktyczny. Mianowicie jeżeli ktos chce dołączyc to pokazuje się komunikat typu
"Szatan chce dołączyć do twojej drużyny" Dołącz _______________ Nie dołączaj |
2 Lis 2010, o 14:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |