![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Business is business.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Siema,
mianowicie wziąłem tego questa od goscia imieniem Rentor (ten co zaczepia nas zaraz po wejsciu do budynku 1 kolda) nastepnie wykonalem podstawowe czynnosci zdobylem glejt od Landaua [zabijajac tego typa w karczmie u Lesgara] potem gadalem z administratorem dogadalem sie sie z nim w sprawie lapowki [1 milion] poszedlem do Rentora i sie okazało ze mam ubic szajke w jaskini polnocnej [ tam gdzie wilcza suka] poszedlem ubilem cala ekipe i w notatniku wyskoczylo mi masz juz potrzebne pieniadze idz skontaktuj sie z akeememem administratorem i sfinalizuj tranzakcje Jednakze gdy ide do niego do kopalni, niestety nie mam zadnej mozliwosci manewru w zwiazku z questem, gadałem z Jezzarem i skierowal mnie na forum. Mozliwe jest ze nie moge dokonczyc questa gdyz nie mam 40+ lvlu? Gdyz wchodzilem do miasta za pomoca znajomych ktorzy maja dostep do niego. Problemem moze nie jest fakt ze nie moge dokonczyc questa ale bardziej noszenie wazacego 500kg worka pelnego zlota ![]() ktory to skutecznie uniemozliwia mi noszenie wielu rzeczy. Pozdrawiam i czekam na odzew Folken _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
19 Lis 2010, o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 11 Sie 2010, o 07:47 Posty: 263 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WilkuWDZ ![]() |
a jaki teraz masz lvl pewnie musisz mieć 40+
_________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
20 Lis 2010, o 10:49 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
do czasu rozwiazania sprawy sprobuj przerzucic worek do depo.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
21 Lis 2010, o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Ok, przypadek nie jest odosobniony. Jest wiecej zgloszen w tej sprawie. Questa moznaby zalatwic tym osobom odgornie, ale zostanie im worek, ktory wazy 500 jednostek, wiec to problemu nie rozwiazuje.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
21 Lis 2010, o 16:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Jeśli jest worek, nie ma warunku posiadania określonego levelu. Strażnik wejścia nie przerzucał do odpowiedniego etapu i tutaj był błąd. Poprawka wejdzie w życie po aktualizacji bazy.
|
22 Lis 2010, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |