![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Długie wczytywanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Może mi ktoś odpowiedzieć czemu się strona Taern logowania ok 5min wczytuje , marnie idzie po 1%.
Raczej to nie jest winna mojego łącza: ![]() _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
30 Lis 2010, o 16:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Oczywiście, że to Twoja wina! Tylko mulisz na serwerze. Przez telegraf się łączysz?
Żartowałem:) Twoje łącze ok. Pytanie kierujemy do Dryga. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
30 Lis 2010, o 17:03 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Łącze to nie wszystko, komputer może mulić z różnych powodów na różnych stronach. Ja takich problemów nie mam odkąd używam nowego Power Black Magic! Znaczy się odkąd konserwuje kompa programem Glary Utilities, często defragmentuje i optymalizuje dysk (nie windowsowym śmieciem), sprawdzam czy nie ma robaczków lub wirusków.
![]() Ale najpierw polecam restart. Po przeprowadzce zmuszony jestem do używania słabego łącza, ale zwróćcie uwagę na ping w porównaniu do waszego. ![]() Taern mimo wszystko ciągnie u mnie z całej siły i bez problemów. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Lis 2010, o 17:04 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Nie no bez przesady komputer mam nie od wczoraj i nie tylko mi służy do grania
![]() edit: juz po sprawie ![]() _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
30 Lis 2010, o 17:28 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
A wiadomo jaka była przyczyna? I czy tylko u ciebie zamulało czy to jakieś zbiorowe zmulenie?
|
30 Lis 2010, o 18:19 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jeśli mi już cokolwiek zamula zawsze restart naprawia sprawę, po stronie serwera nie widzę winy.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Lis 2010, o 18:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |