![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Udźwig niezdecydowany
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Możliwe, że błąd wywołany przez prace na serwerze, jednak zgłaszam. Może to być np. błąd wywołany przez bonus do udźwigu, który został zabrany.
Udźwig nie pozwala na wrzucenie dropa do ekwipunku, jednak w ekwipunku widnieje inna wartość. Relog nie pomaga: http://esamo.wrzuta.pl/sr/f/68XBL8M0lr0 http://esamo.wrzuta.pl/sr/f/8qxp2OnlfhY _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
25 Lis 2010, o 05:39 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
W pierwszym przypadku może być tak, że to co dostałeś mogło przekraczać 800 udźwigu. Ale sądząc, o tym, ze zabileś komara, raczej tak nie było.
![]() Co do 2 ss'a zawsze tak było, przynajmniej ja tak miałem, gdy udźwig wynosił ponad 800/800 to odpowiedni udźwig się podnosił, ![]() _________________ ![]() |
25 Lis 2010, o 17:21 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: W pierwszym przypadku może być tak, że to co dostałeś mogło przekraczać 800 udźwigu. Ale sądząc, o tym, ze zabileś komara, raczej tak nie było. ![]() System dorzuca ci przedmioty aż przekroczysz limit. Co do 2 ss'a zawsze tak było, przynajmniej ja tak miałem, gdy udźwig wynosił ponad 800/800 to odpowiedni udźwig się podnosił, ![]() Nie osiągnąłem udźwigu 870/800 ani 800/800 i w tym był błąd. Prawdziwy udźwig podany jest w ekwipunku i jak pisałem relog nic nie zmieniał. Wrzuciłem błąd tutaj, bo Mantis się spsuł. Błąd minął - wywołany przenoszeniem plików lub końcem premium. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
25 Lis 2010, o 18:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |