![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podnisienie konta premium z I do III
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Gru 2010, o 21:40 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam.
Kupiłem konto premium I. Ale gra sie spodobała, i chciałbym mieć III. Czy istnieje możliwość poniesienia konta? W grze mówili, że admin może pomóc ![]() Jest to dla mnie problem, bo konto I mam 1 dzień, czekać 29 dni to troche dlugo :/ _________________ Thorin Rycerz 41 poziomu |
8 Gru 2010, o 21:49 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Rozwiązanie - do wprowadzenia opcja anulowania premium. Po kliknięciu na przycisk system sprawdza:
- ile % czasu premium wykorzystaliśmy i na tej podstawie zwraca wydaną platynę (zabiera od 1 do max platyny) - jeśli coś dzisiaj losowaliśmy, do następnego dnia losowania są zablokowane Po co takie ustrojstwo? Przede wszystkim nie stracimy platyny, kiedy jak Boern wyjeżdżamy na delegację. ![]() Druga sprawa - możemy wypróbowane premium I zamienić na premium III. Jeśli o czymś nie pomyślałem, poprawcie mnie. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
8 Gru 2010, o 22:05 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Gru 2010, o 21:40 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Domyślam się, że to dopiero propozycja implementacji...
Pomysł wydaje się dobry. _________________ Thorin Rycerz 41 poziomu |
8 Gru 2010, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Popieram, pomysł jest dobry ktoś wyjedzie to przynajmniej nie straci platyny a tak na marginesie kiedy można się spodziewać zrealizowania tego pomysłu?
_________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
9 Gru 2010, o 22:30 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Na zrealizowanie czegokolwiek potrzebne są dwa czynniki. Poparcie oraz czas admina.
![]() Z tego co wiem, drygu zajmuje się bieżącymi poprawkami. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
10 Gru 2010, o 09:42 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Czyli raczej nie da rady
![]() _________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
10 Gru 2010, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Mimo wszystko sprawa jest ważna.
|
10 Gru 2010, o 15:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |