![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z logowaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Miałem problem że nie mogłem zmienić itemków w eq. zrobiłem reloga i jak wchodze to pisze że moja postać jest zalogowana i nie mogę sie połączyć. Ciasteczka i pamięć podręczna nie pomagają.
Edit. Teraz już 3 postacie mam zalogowane , na żadną nie moge się dostać. A krzyzak czeka ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT Ostatnio edytowany przez SamoZuoo 15 Gru 2010, o 15:16, edytowano w sumie 2 razy |
15 Gru 2010, o 15:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
mam to samo wlasnie
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] ![]() |
15 Gru 2010, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 25 Lis 2010, o 14:59 Posty: 98 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Mam problem z zalogowaniem się na obojetnie jaką postać normalnie klikam zaloguj i pojawia mi się czarny ekran lub komunikat "wybrana postać jest zalogowana"
Proszę o pomoc _________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
15 Gru 2010, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Ja też mam ten bład, nie mogę się zalogować. Czyściłem WSZYSTKO, więc to chyba wina po stronie serwera
![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
15 Gru 2010, o 15:13 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Dokładnie to samo mam. Dodam tylko że jedyną postacią którą loguje bez problemu jest postać znajdująca się w prologu.
EDIT. Troszku to za pużno bo już pozalogowywałem się na wszystkie postacie jakie miałem na koncie i na każdej to samo prócz tej jednej opisanej wyżej:PP _________________ Dobry Bobry (a masz) |
15 Gru 2010, o 15:18 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Mam dokladnie to samo !
Resetuje kompa i nic ! Wczoraj mialem to samo i restart wystarczyl ! _________________ Lordex-VD+66lvl S1 |
15 Gru 2010, o 15:18 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Bedzie you are banned.
Chociaż wydaje mi się że nie powinno :p EDIT. no i rekord padł _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT Ostatnio edytowany przez SamoZuoo, 15 Gru 2010, o 15:20, edytowano w sumie 1 raz |
15 Gru 2010, o 15:19 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
EsAmo napisał(a): Nie loguję się na inne postacie - jeszcze mnie zbanuje... Ja się niestety zalogowałem ![]() EsAmo napisał(a): Proszę tylko o przydatne informacje Rekord jest ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
15 Gru 2010, o 15:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Mam to samo gralem na s2 nowa postacia, przelogowalem na chwile na druga postac na s2, chcialem wrocic na wczesniejsza ale juz nie moge, na zadna inna tez na s1 ani na s2. Caly czas to samo czyszczenie danych ani nic nie pomaga... hmm... moge dodac ze miedzy przelogowywaniem na s2 mialem problemy z netem i musialem zrestartowac router. Od 15 min nie moge sie zalogowac.
_________________ |
15 Gru 2010, o 15:26 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() ![]() |
Udało mi sie zalogować po zmianie IP lecz niestety po 3 sec zwiecha.... Postać nie reagowała na klikanie, wiadomości do mnie dochodziły na czacie lecz moich nie moglem wysyłać. Teraz już całkowicie nie mogę się zalogować na postać. jest tak jak u innych albo czarne okno albo "postać jest już zalogowana". Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga
![]() _________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka S1 Mist S2 Mistt |
15 Gru 2010, o 15:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |