![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mam wielki problem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lis 2010, o 18:18 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
wczoraj gralem w taerna a dzisiaj patrze nic nie mam w ekwipunku pomocy mialem ayola koszue platyn 40 120000 zlota i wiele wiecej a dzisiaj nic tylko 15 platyn pomocy i chyba mi sie ktos wlamal bo gracz fredson muwil ze mi da 1m zlota za pasy bo mu admini kazali sprawdzic kod
Sorry za bledy ortograficzne ![]() Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
5 Gru 2010, o 09:25 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() ![]() |
Cytuj: 8.Gracz odpowiada za utrzymanie w tajemnicy swojego hasła. Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za utratę przez gracza hasła oraz loginu oraz późniejsze działania dokonane przy użyciu tych danych. To jest kawałek regulaminu gry Duma Taernu który zaakceptowałeś przy rejestracji w grze. Jeżeli podałeś komuś swoje passy do konta to niestety sam odpowiadasz za utratę sprzętu, złota itp. _________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka S1 Mist S2 Mistt |
5 Gru 2010, o 09:59 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
zgadzam sie z mistem ale nalezy sie zajac sprawa i podac ostrzezenie dla innych graczy. Poza tym cos nie chce mi sie wierzyc w ta historie z tesami adminow. Wg mnie chciales po prostu oszukac i sam padles ofiara oszustwa (ale to tylko moje domysly). Do testowania gry sa przydzieleni specjalni gracze i to oni zajmuja sie takimi rzeczami
Ostatnio edytowany przez Mystheria, 5 Gru 2010, o 10:30, edytowano w sumie 1 raz |
5 Gru 2010, o 10:00 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() ![]() |
Najpierw należy udowodnić winę graczowi Ferdson, bo przykładowo również dobrze mogę powiedzieć ze gracz Agony gwizdną mi z depo 3 świerze mięsa dla misia, a passy mu dałem bo się podawał za Admina itp. Historia że ktoś się podawał za Admina i chciał od kogoś wyciągną passy do konta może być jak najbardziej prawdziwa ale tak jak napisałem należy najpierw komuś udowodnić winę zanim się go w jakiś sposób ukarze.
_________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka S1 Mist S2 Mistt |
5 Gru 2010, o 10:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Dlatego nie pisalam by od razu karac tylko by w miare mozliwosci rozsadzic sprawe. Takie cos trudno jest udowodnic ale mozna podac ostrzezenie dla graczy poniewaz sama coraz czesciej widuje teksty typu "mam kod na dodatkowa kase" itp co jest oczywistym oszustwem
|
5 Gru 2010, o 10:33 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
No bez jaj.
![]() Po pierwsze kod na złoto nie wymaga testów i jest zablokowany. Po drugie to co napisał mist powyżej, regulamin jasno mówi - dajesz komuś passy na własną odpowiedzialność. Po trzecie to co opisał mist powyżej, poskarżyć się można na każdego - ale co z tego wynika? Po ostatnie oszustwa powinny być karane. Legolasł To jest grzebanie w logu, czy sprawa pójdzie do przodu zależy od admina. Na czacie dostajesz kneble hurtem. Nie zdziwiłbym się, gdyby jakiś załamany mod/polonista Ci się włamał na konto... ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Gru 2010, o 10:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() nic dodac nic ujac Mysle ze w jego wypadku ostrzezenie wystarczy |
5 Gru 2010, o 12:01 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
faktycznie nie jest "idiotom głupim"
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
5 Gru 2010, o 22:47 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Do Mystherii proszę zwracać się per Pani oficer
![]() ![]() _________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
5 Gru 2010, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
No ale zaraz.
Dwóch oszustów a Wy się cieszycie że sobie rączki podali? Jeden chce cheetować i zdobyć nielegalnie milion złota a drugi wyłudza od głupszych graczy hasła, a an koniec się wszyscy cieszą i poklepują po plecach że znaleźli złodzieja. _________________ ZłyLas - S1 Rycerz Geldar - S1 - (VD 27) - turniejowy Pablous - S1- (Barb 19) - turniejowy |
6 Gru 2010, o 10:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |