![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nazwa gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Sty 2012, o 10:13 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Irracja Czas: 19,43 Opis: Mam pytanie. Czy można zmienić nazwę gildii. Chciałbym odstąpić konto z działająca gildia, jednak nie chciałbym pozostawić tej nazwy gildii. |
15 Mar 2012, o 20:46 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 18 Lip 2011, o 22:36 Posty: 182 Miejscowość: Bochum Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Przykro mi, ale nie można zmieniać nazw Gildii. Jedynym rozwiązaniem jest założyć nową Gildię z inną nazwą.
[Potwierdzam, wątpię też, by taka opcja była kiedykolwiek dostępna - Mysth] _________________ S3 Ofikos 93 łuk ciągle rośnie ^^ ![]() Taern to gra PVP, nie płacz gdy padniesz tylko powstań i graj dalej Falanga TOP 17 Gildia na S3 |
15 Mar 2012, o 22:26 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Maj 2011, o 20:16 Posty: 175 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Qubabarb ![]() |
nie da się zmienic nazwy Gilldi no chyba ze Administrator ci zmieni bo w tej grze to juz wszystko da sie i na wszystko im wolno. Zrob dobry przelew i wtedy napisz do suprtu ze zrobiłes dobry przelew wtedy cie po lubia i zmienia ci nick
_________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca ![]() 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ![]() |
16 Mar 2012, o 04:54 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Nick za przelew oczywiscie mozna zmienic, jak sie za ten przelew kupi minimum 100 platy, choc nie wiem po co wtedy pisac na support
![]() Ja jakos nie slyszalam, by admin komukolwiek zmienil nazwe gildii, ale jak Ty Autko wiesz cos konkretnego to nas oswiec ![]() ![]() |
16 Mar 2012, o 05:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |