![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
statystyki się czasem psują
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Miałem to już kilka razy, mianowicie jakimś cudem ucina mi statystyki poniżej wartości bazowych.
Problem pojawia się wtedy, gdy nieopatrznie chwytając przedmiot spośród założonych na siebie, zrobię dwuklik. Wówczas on zostaje na postaci, a czasem ląduje w eq, niemniej odejmuje mi punkty. Niestety screen mi się nie zrzucił. Żeby to potwierdzić zdjąłem z siebie cały sprzęt i miałem obliczone (zielone) HP i MANE poniżej wartości bazowych. Podobnie źle było na paskach w lewym górnym rogu. Relog pomaga. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
11 Sty 2011, o 02:17 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
A w walce był dobre czy dalej złe?
|
11 Sty 2011, o 08:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Tego nie odważyłem się sprawdzać na rogatych, zauważyłem wcześniej. Wydaje mi się, że też nie jest dobrze (kiedyś nie było), postaram się sprawdzić.
_________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
11 Sty 2011, o 11:22 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
ehh ta strategia na wymianę laski w czasie walki czasami zawodzi. czasami bijemy bez żadnej laski i w czasie śmierci możemy na dodatek ja stracić bo ląduje w eq nie na górnym pasku.
_________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
11 Sty 2011, o 11:48 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Skoro pomaga relog to wg mnie błąd tylko z wyświetlaniem.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
14 Sty 2011, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |