![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: xx - błędne informacje
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 10 Wrz 2011, o 11:56 Posty: 172 Podziękowano: 60 razy Otrzymanych podziękowań: 79 razy Nick w grze: Wilgefortz Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Wilgefortz Czas: 11 lipca 14:43 Opis: Czas od śmierci w pvp do kolejnej potyczki jest błędnie wyświetlany: Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: 16 sec Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: 10 sec Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: 4 sec Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: 1 sec Nie możesz walczyć w PvP jeszcze: 0 sec Po czym dalej nie mogłem zaatakować nikogo na czerwonym polu. Przy niektórych graczach wyświetlało się: 'Drużyna jest pod ochroną.' Przy innych takiego komunikatu nie było, ale do walki nie dochodziło. __________ Dzisiaj miałem też sytuację iż czas rzekomo się skończył, wyszliśmy na red pole, po czym gdy drużyna przeciwna nas zaatakowała, zostałem wyrzucony z drużyny i dołączyć nie mogłem. Napis oczekiwanie na dołączenie pojawił się dopiero po 2giej rundzie walki. Odejście od celów aby stracić ich z oczu i ponowne podejście nie pomaga. |
11 Lip 2012, o 14:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Jeżeli podczas atakowania pisze że drużyna jest pod ochrona to znaczy że ten kogo atakujesz nie może walczyć PvP, a jak nic nie pisze to możesz mieć źle czas ustawiony na komputerze
_________________ ![]() S1 Garthmogg MO Prawdziwy wojownik nie dobija przeciwnika lecz pomaga mu wstać To znaczy, że nie jestem prawdziwym wojownikiem ![]() |
11 Lip 2012, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 10 Wrz 2011, o 11:56 Posty: 172 Podziękowano: 60 razy Otrzymanych podziękowań: 79 razy Nick w grze: Wilgefortz Serwer: Tolnor ![]() |
Garthmogg napisał(a): pod ochrona to znaczy że ten kogo atakujesz nie może walczyć PvP Może walczyć, jedynie jego nie można zaatakować ![]() Chodzi tu bardziej o to, iż jeżeli dalej bym miał 5min ochronkę, pokazywało by: 'Nie możesz walczyć przez...' a nie 'Drużyna jest pod ochroną'. Nie da się jednak walczyć z nikim ![]() Jaki związek ma tu mój zegarek na komputerze, który jest automatycznie aktualizowany a nie wpisywany przeze mnie z palca? ![]() |
11 Lip 2012, o 15:55 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
pierwszy komunikat był odnośnie blokady na Twoją postać (ograniczenie czasowe po walce PvP). natomiast drugie jest komunikatem o drużynie przeciwnej. system najpierw sprawdza czy Ty możesz walczyć a potem, czy dana drużyna może zostać zaatakowana.
|
11 Lip 2012, o 16:11 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Właśnie chodzi o to, że gdy mi się skończyła 5 minutowa ochronka (a przynajmniej tak wynika z otrzymywanych komunikatów) dalej nie mogłem atakować NIKOGO
![]() |
11 Lip 2012, o 20:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |