![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
blad expa s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Po zabiciu smoka na s3 dostalem z niego 25k expa po czym probwalem wbic sie do geo wywalilo mnie bylem tam gdzie sie zalogowalem wioska drutow a expa nie bylo bylo to po 23
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
16 Sty 2011, o 00:44 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dodam tylko, że moby byly summonowane. Smok byl przyzwany po nazwie.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
16 Sty 2011, o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
SiShi to kara za to, że nie czekałeś na mnie ze smokiem ^^
A troche zbaczając z tematu, event całkowicie udany szkoda tylko że tylko jedna ekipa biła ichtiony, ubiliśmy ich ponad 15 ![]() _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
16 Sty 2011, o 11:19 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Drygu mozesz to sprawdzic? Event pomsyl dobry wykonanie slabe info zerowe, eventy sie zapowiada to raz, dwa bylo za blisko miasta powinno byc podzielone jakos na lvle tym na 10lv dac herszta i krzyzaka a nie ze ktos na 5 lv dropnie ugunsa np
![]() Sprqwdzie tego expa bo to az 25 i jakies 8-10 min expienia!!!!!!! _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
16 Sty 2011, o 13:38 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
To ze sie zalogowales gdy juz byl koniec... trudno. Mini evencik zapowiedziany na 15 min przed startem. Byly 3-4 info poprzez 'glos' GMa.
Btw. takie eventy nie beda zapowiadane, przynajmniej ja nie mam zamiaru ich zapowiadac, poza in game voice na krótko przed samym wydarzeniem. _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
16 Sty 2011, o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
|
robi sie offtop ale trudno:) ja wiem ze wbilem na koniec eventu ale ja nie mam do ciebie pretensji ze mnie nie bylo bo na wszystko moge isc z ekipa wiec to nie ma znaczenia, tylko z doswiadczenia wiem ze rzadko one sa chyba ze u ciebie bedzie inaczej to nic nie mowie;)
drygu czekam na odp w sprawie expa _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
16 Sty 2011, o 15:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |