![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
inhibitor topazowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
chciałem zrobić inhibitor bo miałem wszystkie potrzebne składniki. Przychodzę do drzewa klikam "zrobienie" inhibitora i nie dostaję to co chciałem. Po lewej pokazał się komunikat że straciłem 2 płetwy ichtiona i to wszystko. Po relogu zauważyłem że zabrało 15 szczypiec krabostwora, a inhibitora nie dostałem.
Szczypce tam olać, ale płetwy tak łatwo się nie dropi. Czy jest szansa na odzyskanie ich ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
15 Sty 2011, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
taka jak na dropnięcie rara .
A kase miałes ? ![]() |
15 Sty 2011, o 21:42 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Gdyby nie miał, to nie mógłby wziąć opcji, zrobienia inhibitora.
_________________ ![]() |
15 Sty 2011, o 21:44 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
eee tam
![]() ![]() |
15 Sty 2011, o 21:47 |
![]() |
![]() |
|
mówiąc "miałem wszystkie potrzebne składniki" miałem też na myśli kasę
![]() za drugim razem wszystko przebiegło po myśli, co nie zmienia faktu że za pierwszym razem wystąpił błąd. _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
15 Sty 2011, o 22:02 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Sprawdziłem. NPC ma wszystko poprawnie ustawione. Drzewko zabiera:
[2xpłetwa grzbietowa Ichtiona, 40xszczypce krabostwora, 5x topaz, 30000 złota] W zamian za 1 inhibitor topazowy. Rozumiem, że błąd się nie powtarza? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
16 Sty 2011, o 15:18 |
![]() |
![]() |
|
zrobiłem jeszcze 2 inhibitory i błąd się nie powtórzył
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
16 Sty 2011, o 16:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |