![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug z guildyjnymi petami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
http://screenshooter.net/0300002/sleatlt
http://screenshooter.net/0300002/oskvmbw nie mogę zabrać peta mimo ze ma 0 pisze mi ze się leczy jedzenie jest a buduje się tylko Warownia czy może mieć na to wpływ ze wyszedłem z guildi i wszedłem do tej samej ? jakaś karencja? ale nic mi o tym nie wiadomo _________________ Wujek alias Leon ![]() |
1 Sie 2012, o 15:30 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
sprawdz date oraz h na zegarze w kompie
![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
1 Sie 2012, o 15:33 |
![]() |
![]() |
|
wszystko poprawnie
_________________ Wujek alias Leon ![]() |
1 Sie 2012, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Czyli miałes peta który padł, miał iles tam czasu oczekiwania, wyszedłes z gildii kiedy sie leczył, wróciłeś i nie możesz go wziasc tak ??
_________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
1 Sie 2012, o 15:39 |
![]() |
![]() |
|
nie
![]() wyszedłem z guildi pet był ze mną ,nie jesteś w guildi nie możesz mieć peta ,wróciłem kliknąłem kup pojawił się w klatce ale nie mogę go zabrać, bo pisze mi ze mimo 0 leczy się a to jest nie możliwe bo nie zginął _________________ Wujek alias Leon ![]() |
1 Sie 2012, o 15:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
yhym to jest bład mały
![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
1 Sie 2012, o 16:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Błąd jest, postaramy się go naprawić dzisiaj w nocy.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Sie 2012, o 20:53 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Willy napisał(a): Błąd jest, postaramy się go naprawić dzisiaj w nocy. Jednak nie jest naprawiony :/ bo ja tez teraz tak mam dodalo mnie na nowo do gildi okolo 15-16 i wziolem odrazu peta do klatki i nie moge go wziasc do tej pory peta wstakuje mi cos takiego na bocznym : http://screenshooter.net/2129975/ekqxucr ... _________________ NeMu Ostlor (Rycerz) 140lvl - ON Ostlor (Druid) 82lvl- ON |
2 Sie 2012, o 23:17 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Naprawione już jest, na serwerze testowym działa poprawnie. Poprawka zostanie wgrana na dniach.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
3 Sie 2012, o 00:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |