Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Ochrona a przechodzenie ataków [B]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 12:50 Posty: 112 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Wolfheart |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Jak jest z ochroną wiadomo. U rycka z wysokim poziomem ma ona 90-95% skuteczności. Co jakiś czas pojedynczy atak się przedostanie, raz od święta nawet 3-4. Ale zwróciłem uwagę, że występuje sytuacja, w której chroniony gracz zawsze dostaje klika ataków. Nie raz od święta, ale zawsze, gdy ma miejsce następująca sytuacja: Jest ekipa 5 graczy. Kończy się runda, jeden z nich ma krwawienie i pada na początku następnej. Ale moby nie gracze i tak ustawiły w niego ataki. Jako że gracz padł, ataki są przenoszone na koniec rundy i rozdzielane mniej więcej po równo między pozostałą czwórkę. No właśnie, po równo. Tak jakby ochrona w tym momencie przestawała działać i chroniony gracz (czyli wiadomo, że raczej druid) dostaje na równi z resztą. Na nowych instancjach 5 mobów potrafi zadać ze 25 ataków, a kilka trafień czasem może zakończyć się zgonem. Może nie tylko ja to zauważyłem i ktoś jeszcze się wypowie i dorzuci jakieś spostrzeżenia. Chyba, że to nie bug, tylko celowy zabieg. |
13 Sie 2012, o 11:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Potwierdzam dużo razy tak zdarzało mi się na modliszce z różnymi rezultatami
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
13 Sie 2012, o 14:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Już zgłoszone tam gdzie trzeba.
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
13 Sie 2012, o 14:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 207 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |