![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ulepszanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 6 Sty 2011, o 17:07 Posty: 34 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
poniewaz poradnik z forum jest niedokładny i zawiera zaledwie podstawowe informacje tworze ten temat.
nie znam sie wiec pytam. 1. do ulepszenia potrzebny jest inhibitor oraz flasza tak? a można też ulepszać samą flaszą? 2. ulepszyłem rękawice 5kategorii i wskoczył mi chyba bonus bo mam V+2 i 2zrecznosci wiecej i teraz pytanko, jesli chce teraz dodac do nich sily to znowu mam 95% szans na dodanie, czy juz 75% ( wedlug poradnika). Co sie stanie jak mi spali tego itemka? spadnie na +1? czy bedzie taki jaki byl na poczatku cyli +0? 3.Jesli ulepszam sama flasza a ulepszanie sie nie powiedzie itemek zniknie? 4. jesli mam itemek kategorii 5 to moge na nim użyć większej flaszy? 5. gdzie dostane bezwodnik _________________ s2 Barbarzyńca. |
20 Sty 2011, o 16:35 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
1. Można, ale szansa na powodzenie ulepszenia wynosi 2% lub 22%. Czyli biorąc pod uwagę jedynie 2% lub 22% szansę na powodzenie ulepszenia odpowiadam na pierwsze pytanie - Nie, nie można ulepszać przedmiotów samą flaszą.
2. To było raczej podwójne ulepszenie. Podwójne ulepszenie z punktu widzenia gry jest oceniane jako jedno ulepszenie. Drugie ulepszenie ma 85% szansy na powodzenie. Jeszcze nigdy nie spaliłem itemka to nie wiem, jak z tym spalaniem jest.... 3. Samą flaszą nie jesteś w stanie przeprowadzić z powodzeniem procesu ulepszania. 4. Większej flaszy używa się od siódmej do dziesiątej kategorii sprzętu. 5. viewtopic.php?f=67&t=163 _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! Ostatnio edytowany przez Tidus, 20 Sty 2011, o 18:37, edytowano w sumie 1 raz |
20 Sty 2011, o 18:24 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
1. Da się ulepszać samą flaszą (inhibitorem?). Wiem, że którymś z nich szansa jest 28,5%.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
20 Sty 2011, o 18:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
2. Niepowodzenie ulepszenia objawia się dwojako. W najlepszym wypadku po prostu nie dostaniemy ulepszenia. Gorsza opcja - sprzęt zeruje wszystkie ulepszenia.
Pamiętam jak w pewnej grze 2 tyg siedziałem ulepszając sprzęt na +30 (maks)... idealnie przy +29 przedmiot uległ całkowitemu zniszczeniu. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
20 Sty 2011, o 18:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |