![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nicki na czacie po walce [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Od ostatnich zmian w grze ![]() Opis: Hmm nie wiem czy to bug. Jednak zauważyłam ostatnio, że jak ktos cos napisze w walce to widać nick. A po walce na czacie obok nie widać nicków. I powiedzmy napiszą coś po walce na czacie i nie bedzie widać kto to napisał ![]() Jeżeli to nie bug czy jakis błąd to mozna to naprawić nie? EDIT: Jak by ktos w walce przeklinał, groził albo coś tego typu. To powiedzmy nie zdąży sie SS zrobić i wyjdzie po walce to nie bedzie widać nickow kto to napisał. _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
22 Wrz 2012, o 16:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Było już
![]() |
22 Wrz 2012, o 16:20 |
|
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
A no to gomene wielkie
![]() Nie uzyłam szukajki ![]() _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
22 Wrz 2012, o 16:24 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Raicho napisał(a): Nie uzyłam szukajki ![]() to użyj ![]() powiem, to jest do naprawy (raczej) _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
22 Wrz 2012, o 20:28 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Oj głowa mnie bolała nie chciało mi sie szukać. ;p
Na początku myślałam, że tylko ja tak mam. To wziełam to za buga ![]() _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
22 Wrz 2012, o 22:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Problem jest juz rozwiamzany przy najblizszej aktualizacji ma byc juz byc dxorze.
|
22 Wrz 2012, o 22:43 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Waski napisał(a): Problem jest juz rozwiamzany przy najblizszej aktualizacji ma byc juz byc dxorze. rozwiamzany? dxorze ? "ma byc juz byc" za dużo kawy piłeś?:> Dobrze rozumiem, że ma być dobrze. Po prostu zgłosiłam bo myślałam, że mam buga w grze ![]() _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
22 Wrz 2012, o 23:33 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
1. Zastosuj się do Kodeksu zgłoszeń.
2. Opcja "szukaj" nie boli. 3. Jeżeli Ci się "nie chciało" to po co pisałaś post? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
23 Wrz 2012, o 18:39 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
3. Bo myślałam że mam buga w grze...? Wyżej to pisałam :>
_________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
23 Wrz 2012, o 20:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |