![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
qest
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Gru 2010, o 23:13 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
chodzi mi o to zadanie od wilczego .
kiedys byla taka sytuacja ze ten qest wdarl sie do gry. i ja mam w eq skore z bialego niedzwiedzia i ani nie moge wziasc qesta ani go oddac pomimo ze mam wymagany przedmiot. ps wczesniej nie widzalem go w eq poniewaz byla tam jedynka i nie wiedzialem wlasnie co to jest |
22 Sty 2011, o 09:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Przypominam o formie zgłaszania błędów... : viewtopic.php?f=76&t=1223
Jeśli tego nie zrobisz, nie będzie nad czym działać. _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
22 Sty 2011, o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
pare dni temu wgraliście to zadanie ale ponoć wam uciekło i nie działa a dzisiaj wgraliście to samo zadanie i mam zanieść sory wilczemu z niedźwiedzia którego ubiłem w jaskini orków ,ale tych skór nie da się oddać i nie mogęwziąść tego zadania samego dziisaj co daliscie co mam zrobic??
_________________ ![]() 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) ![]() 20120-06-01 xx:xx-powrót |
22 Sty 2011, o 09:42 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Napiszcie nick i serwer to Wam usuniemy tego questa i przedmioty. Będziecie mogli zadanie wykonać raz jeszcze.
|
22 Sty 2011, o 20:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |