![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna20
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Sty 2011, o 15:44 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam wysłałem sms za 4,92złna 20 platyn, dostałem kod wpisałem wszystko pięknie, w grze również dostałem list że konto zasilone, a jak wchodzę w ekwipunek to ich nie widać, próbowałem robić relog ale nic nie dało..
Nick: Wassup S3 |
23 Sty 2011, o 22:01 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
23 Sty 2011, o 22:03 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Sty 2011, o 15:44 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nie widzę tam mojego błędy (chyba). Wszystko wysłało się ale platyn nie widać, w logach tam gdzie są pokazane wydane platyny i platyny które się dostało widać "20" jednak nie wydałem ich a ich niema.
@edit mam wysłać reklamację? edit2 wysłałem reklamacje Termin rozpatrywania reklamacji wynosi do 30 dni. Aha... |
23 Sty 2011, o 22:07 |
![]() |
![]() |
|
Trzeba poczekać na admina. Niestety nie mam wglądu w konto.
Na reklamacje dotpay odpowiada zwykle w 0-2 dni. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
23 Sty 2011, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Platyna wyparowała w niewyjaśnionych okolicznościach. W ramach rekompensaty za oczekiwanie dorzucamy podwójną ilość. Przepraszamy za usterki
![]() |
23 Sty 2011, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Czemu mi się nie zdarzają takie błędy...
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
23 Sty 2011, o 23:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |