![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] gody trzody po raz drugi [ADD]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
1. etap 'przeprowadź śledztwo':
![]() (w ogóle dość niezręczny ten tekst, koldzica wielka raczej nie jest, poza tym to raczej miał być komplement? już pomijając że gram babką i możnaby to całkiem wywalić z tej wersji dialogu) 2. etap 'zdecyduj co zrobić': brak przecinka ![]() 3. panowie, który nie potrafi zapamiętać jak się pisze ten strasznie trudny wyraz? już nie pamiętam który raz zgłaszam identyczny błąd;p ![]() 4. etap 'podejmij decyzję': ![]() 5. etap 'znajdź agenta belenosa' ![]() 6. a to już zgłaszałam, miało być poprawione ale jak widać guzik ^^ etap 'odwiedź heona', początek dialogu, warto dopisać co miał sprzedać: ![]() |
7 Lis 2012, o 03:27 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dzięęęęęki
![]() 1. Poprawione i ukryte dla babek ]:->. 2. Poprawione. 3. Beron albo Torgerd ![]() 4., 5. N/A - brak obrazków 6. Ponownie poprawione. Fajne te paki zgłaszasz ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Lis 2012, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
EsAmo napisał(a): Dzięęęęęki ![]() 1. Poprawione i ukryte dla babek ]:->. 2. Poprawione. 3. Beron albo Torgerd ![]() 4., 5. N/A - brak obrazków 6. Ponownie poprawione. Fajne te paki zgłaszasz ![]() Esamo, pomóż mi.. w potrzebie jestem, konto mi ukradli.. PW. ~ Es |
7 Lis 2012, o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
EsAmo napisał(a): Fajne te paki zgłaszasz ![]() miód na moje uszy ^^ poprawiłam obrazki (coś mi screenshooter psikusy robi;/) i ponumerowałam wszystko. |
7 Lis 2012, o 20:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
moze zamiast opcji szukajka dajmy Ironka
![]() _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
7 Lis 2012, o 20:09 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
4., 5. Poprawione.
Super ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
8 Lis 2012, o 16:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |