![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usunięcie Postaci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Kilka dni temu stworzyłem postać druida, tylko po to, żeby przyjrzeć się od środka jego umiejętnościom. To miała być postać, którą po chwili usunę, ale...
Do usunięcia postaci potrzebne jest hasło, a ja nie mam i nigdy nie miałem hasła, bo loguję się przez konto z FB. Nie to, żeby mi ta postać, jakoś specjalnie przeszkadzała (przynajmniej mojemu łucznikowi jest raźniej, jak jestem offline, chociaż gdybym wiedział, że tak będzie, to stworzyłbym mu kobietę ![]() Proszę więc o ręczne usunięcie albo instrukcję, jak mam to zrobić sam. Z góry dziękuje. Postać: Jbgybh s2 |
26 Sty 2011, o 02:20 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nick rzeczywiście dobrze przemyślany
![]() Dodanie hasła do kont facebookowych jest na liście zdań i niebawem doczeka się realizacji ![]() |
26 Sty 2011, o 02:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |