|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błędy PvP
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Pogromca Valdaroga |
Chciałbym zwrócić na nie uwagę, bo chyba zapomniano
Zaatakowałem trzy osoby. Jedną ubiłem cieniem, jedna uciekła. Logiczne, że atakuję ostatnią, ale mimo ustawionych ataków, nic się nie dzieje. Po chwili zauważyłem, że ostatnia osoba nie jest zaznaczona - po zaznaczeniu wszystko ok. Z jakiegoś powodu nie zaznaczyło ostatniej osoby. No i standard - wychodzenie po walce. Ostatnia osoba padła (nawiasem mówiąc - spoko facet _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
| 26 Sty 2011, o 17:42 |
|
|
Duma Forum! |
Dzięki za zgłoszenie.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
| 26 Sty 2011, o 18:11 |
|
|
Duma Forum! Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy |
Ten sam blad zglaszalam po ktoryms turnieju. Cytat z tego posta wraz z dopiskiem od EsAmo
Mystheria napisał(a): Kolejny bug jest taki ze jak ktos padnie to znacznik nie przeskakuje na druga osobe i jesli w nastepnej rundzie mamy dalej zaznaczonego trupa to postac nie wyprowadza zadnych atakow [Dopisałem do poprawienia. ~ EsAmo] |
| 27 Sty 2011, o 00:21 |
|
|
Duma Forum! |
Mystheria
Poprawione 2011-01-22 06:37. Błąd w tym temacie dotyczy ucieczki, nie śmierci i PvP, nie turnieju. Ale dobrze, że nas pilnujesz. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
| 27 Sty 2011, o 00:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga |
Otóż nie ucieczki. Chyba, że przeciwnik ją ustawia, a nie ucieknie i i tak działa.
Przed chwilą walczyłem. Zaatakowałem czachę, przyłączyła się do mnie Liatris, czacha padła, była sama. I co? Leci kolejna runda, zegar upływa i stop. Relog. Może to ogólnie błąd z wchodzeniem/wychodzeniem? _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
| 27 Sty 2011, o 01:01 |
|
|
Duma Forum! Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy |
Nie sprecyzowalam. Mi chodzilo o ten fragment wypowiedzi
Felix napisał(a): Zaatakowałem trzy osoby. Jedną ubiłem cieniem, jedna uciekła. Logiczne, że atakuję ostatnią, ale mimo ustawionych ataków, nic się nie dzieje. Po chwili zauważyłem, że ostatnia osoba nie jest zaznaczona - po zaznaczeniu wszystko ok. Z jakiegoś powodu nie zaznaczyło ostatniej osoby. A moj temat faktycznie dotyczyl innego bledu ale pozniej dodalam kolejny ktory tutaj zacytowalam |
| 27 Sty 2011, o 01:03 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |