![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zacinanie się gry podczas przechodzenia pomiedzy lokacjami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: hard Czas: 23:15 - 23:20 Opis: Gra czesto zacina sie podczas przechodzenia pomiedzy lokacjami. Koło postaci wyświetla sie zegar, widać inne postacie jak sie poruszają i na czatach pojawiają sie nowe wiadomości lecz, ja nie moge wykonać zadnego ruchu, ani nic napisać na czacie. Brak mozliwości wywołania GM i zgłoszenia problemu. Zregóły radzimy sobie ty zwykłym relogiem, lecz gdy ktoś ma zlecenie zostaje ono anulowanie i trzeba czekać do końca wymaganego czasu. Utrudnia to zbieranie surowców. Po ostatnich up. takie zacinanie dzieje sie kilka radzy dziennie. Pozdrowiam |
31 Gru 2012, o 00:28 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Czyściłeś dokładnie wszystkie ciasteczka i pamięć flasha? Na innej przeglądarce również to występuje?
_________________ ![]() ![]() |
31 Gru 2012, o 00:35 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Przeglądarka IE , ciasteczka czyszczone, ale pamieść flesha nie mam pojęcia jak.
|
31 Gru 2012, o 04:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Jak mi padnie Transfer to na mapce chodzi prawie normalnie, tylko mapki dlugo pobiera i walki, mogę np chodzić na halit, bo jak wczyta już "modele" potworów to też jakoś idzie - może ci padl transfer??
|
6 Sty 2013, o 00:09 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |