![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kowal wziął kase, a item dalej nienaprawiony.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2011, o 10:27 Posty: 71 Miejscowość: Birmingham Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Witam:)
Wczoraj kolo 12-2 poszedłem do kowala naprawić Tasak, policzył sobie za to 56k a item jak był uszkodzony tak dalej jest. Widziałem kiedyś post w którym ktoś napisał ze po drugiej naprawie już wszystko było ok, ale 56k to nie mało dla mnie a tym bardziej prawie 120 bo teraz muszę kolejne 56 wyłożyć, poza tym, nigdzie nie widziałem poruszonego tematu ,,prawdopodobieństwa naprawy" wiec na logikę, prawdopodobieństwo powinno wynosić 100%, czy się mylę? Wie ktoś coś na ten temat? To błąd czy ,,norma"? Pozdrawiam, Scitie, s3 _________________ Mówimy NIE Pumpmasterowi pomagającemu czaszkom! ![]() |
2 Lut 2011, o 10:41 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Naprawa jest z szansą 100%
![]() Poszukaj jakiegoś GM'a żeby to wyjaśnił, albo Dryga, aby sprawdził logi czy na pewno naprawiłeś co chciałeś i Ci zabrało kase. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
2 Lut 2011, o 11:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |