![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zarabianie Gold'a
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2013, o 13:21 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam mam pytanie jak zarabiać dużo i szybko na 10 lvl? Zbieram na maiarot'a ale ciężko to idzie. Proszę o pomoc. |
10 Lut 2013, o 21:01 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Jak dobrze pamiętam to Maiarot jest na 15 lvl, więc rób misje, do 15 lvl i do tego zlecenia. Nikt Ci nie karze mieć Maiarota na 15 lvl, możesz też poczekać do 20 lvl i tam sobie ew. dorobić na halicie.
|
10 Lut 2013, o 21:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Kase na ten lvl możesz zarobić przechodząc ciąg misji fabularnych, wykonując q Krwawe Zaloty, czy wykonując zlecenia na szkielety, oczywiście jeśli sobie poradzisz.
Farm też Herszta, aż dropniesz coś ciekawego, co możesz sprzedać. |
11 Lut 2013, o 17:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
krwawe zaloty? ten q nie daje zlota.
_________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
11 Lut 2013, o 21:26 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Daje, tylko trzeba dobre zakonczenie wybrac. Duzo kasy mniej expa. Duzo expa mniej kasy.
|
12 Lut 2013, o 15:14 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Sty 2013, o 17:09 Posty: 10 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Sfafik ![]() |
Na tym levelu ja robiłem zlec na szkielety z kolegami w 5 :p lub możesz robić zlec na ogry to jest już o wiele więcej niż szkielety,ponieważ za zlec masz jak dobrze pamiętam +1k złota a na samych ograch można dobrze farmić kasę , ja na 36 levelu za grupke po 4 miałem ok. 500 golda ( radze bić je w grupie
![]() W ostateczności zamek w grupie z levelami +15/20 i złom oraz serca z upadłych sprzedawać u kowala ![]() Myślę, że pomogłem ______________________ Sfafik Ryc 45 S1 [Główna postać,a więc rośnie ![]() i wiele innych turniejowych na s1 ![]() _________________ Never Give Up... |
16 Lut 2013, o 16:50 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Może i nie na temat, ale co tam... Na dzień dzisiejszy można olać maiarota. Na 20 lev są lepsze naszyjniki u druidów a ten questowy, hadras czy jego magiczny odpowiednik jest równie dobry. Policz jeszcze raz pkt statystyk i zastanów się, czy warto kupować wisiorek z herszta.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Lut 2013, o 21:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |