![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zgubiona instancja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Paź 2010, o 10:20 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: 1
Postać: mtx Data: 31.01.2011 Godzina: 10:15 Biłem sobie w najlepsze tygrysa, już 2 z obstawy padły. Wyskoczyłem się napotowac i co? Insty nie ma. Podobno ma być przez 5 min utrzymywana nieobecności a nieobecności nie było wcale. Tyle expa i potów poszło się gwizdać żeby tam dojść a dałbym mu na 85% radę ![]() Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
31 Sty 2011, o 11:30 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Moze nie na temat ale gatuluje ze tam doszedles
![]() Nie chce wiedziec ile potów zes odstrzelil (: _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
31 Sty 2011, o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Znikająca instancja to błąd, którego nie możemy wyśledzić. Nikt nie potrafi znaleźć jakiejś zasady kiedy takie coś ma miejsce. Zdarza ci się to w innych miejscach?
|
31 Sty 2011, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Paź 2010, o 10:20 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
na wieży Grześ i Ghardia potrafią zniknąć
|
1 Lut 2011, o 10:05 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Na duszku dałem loga i wyrzuciło mnie z insty.
A dosłownie 5 min temu rozłączyło mi router i jak wróciłem to nadal byłem w instancji. curious:S _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Lut 2011, o 16:36 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Mi się czasem zdarza, że jak idę na duchy w zamku z drużyną i polegnę to po odrodzeniu już mnie nie ma w tej instancji, w której jest reszta mojej drużyny. Tak ma być?
_________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
1 Lut 2011, o 19:09 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Willy napisał(a): A dosłownie 5 min temu rozłączyło mi router i jak wróciłem to nadal byłem w instancji. Insta znika po 5 minutach robiłem relogi czyściłem wszystko jeśli uwiniesz sie w 5 min to wracasz do insty, ale dziwi mnie to ze na wieży znika insta po ucieczce.... na duszkach smoku nic takiego nie ma uciekałem tam z 50 razy i nic.... insta stoi. _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
1 Lut 2011, o 19:13 |
![]() |
![]() |
|
Nie, żywotność instancji a powrót do instancji lub błędnie do krainy o tych samych kordach to dwie odrębne sprawy.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Lut 2011, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Zawsze po dedzie na dojsciu do ducha portalu wyrzuca inste?
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
1 Lut 2011, o 19:54 |
![]() |
![]() |
|
Nie zawsze
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
1 Lut 2011, o 19:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |