![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd zachowania Potworów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Lut 2011, o 22:43 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Gram na S3 jestem przedstawicielem Barbarzyńcow
my jako fizole domagamy sie sprawiedliwosci jak inni juz mówie do czego pije : w 1 rundzie jak wiadomo potwory mają takie same ustawienia \ a więc podbijam do drzewca/kolda/orka/niedzwiedzia mam okolo 70 + % celności na 2 PA | mowie o 1 rundzie dystansowiec w tym przypadku Znajomy Voodoo ma na tych potworach 80+ % celnosci / zaczyna się runda 2 i co nastepuje potwory ustawiają def podbijam do takiego drzewca/orka/niedzwiedzia i ku mojemu zdziwieniu mam TYLKO 34 % celnosci zaś kolega Voodoo ma celnosci o JEDYNE 20 % mniej i on sobie trafia 2/5 3/5 a ja 0/5 1/5 ... jaka to sprawiedliwosc gdy potwor przykladowo na mnie ustawia 4 PA defa od fizycznych a na kolege 2 PA Defa od dystansowych pragne sprawiedliwosci w mozliwosciach zdobywania doswiadczenia gdzie znajomy Voodoo chodzi na drzewce od 20 poziomu a ja 31 Barbarzyńca nie daje rady dla drzewca jesli tak ma byc to chcialbym zostac poinforomowany z jakie racji i na jakiej to działa zasadzie Proszę także o wypowiadanie się wszystkich w tego typu przypadkach by moje slowa zostaly potwierdzone lub zargumentowane negatywnie dziekuję za uwage i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego jak i innych barbarzynców problemu WYPRUWACZ (31poziom / 100Siły i 75 zręczności z eq) S3 dziekuję bardzo |
6 Lut 2011, o 22:11 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Niby celnosc nie jest ogromna, najatwiej nie mamy, ale coz taka postac. Ja z tym zyje i jakos leci
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
6 Lut 2011, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Moby w każdej walce reagują inaczej. Aby łatwiej je tłuc nie możesz ustawiać tylko ataków wręcz. Wrzuć mu urok, rzuć dla niepoznaki kamieniem. Wtedy prawdopodobnie rozdzieli swoje pa na obronie równomiernie a nie wpakuje wszystko w obronę wręcz.
|
6 Lut 2011, o 23:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zwykle ta taktyka nie dziala tak dobrze. Zeby jakis mobek zmienil defa trzeba dac przynajmniej 3 ataki dyst., po wrecz w 1 turze. O ile na bossach sie moge w to pobawic, o tyle na zwyklych mobkach w wiekszch grupach sie nie oplaca. Najlepiej zabic wszystko w 1 turze
![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
6 Lut 2011, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Lut 2011, o 22:43 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
No właśnie wiem ze taka jest postac ale dlaczego znajomy wali 5x pod rzad z uderzenia cienia i mu potwor ustawia mniej defa niz jak ja jak wale 5 razy pod rzad z topora
rozumiecie o co mi chodzi prawda po 2 w 1 turze ciezko zciagnac cos co ma 1200 albo 1000 hp jak sie nie ma 86% tylko 70 % zresztą już raz pisałem moja umiejętność "furia" obniża celność a nie powinna naprawicie to PS Furia powinna zmniejszac moją obronę (resy) tak wynika z opisu nawet jesli opis jest zły to i tak dajcie nam tą satysfakcje trafiania 600 w moba z tą samą celnością ja uwarzam że jak zawsze w kazdej grze nastąpiła faworyzacja magicznych postaci @edit przetestowałem waszą metodę na koldach (te krasnoludki) i tyle powiem że nic nie daje w 1 rundzie uzylem wylacznie atakow wrecz 1 kolda zdjolem drugiego musnolem lekko nastepnie byla 2 runda i zucilem 5 razy w kolda z kamienia w nastepnej rundzie (3) dla potwierdzenia waszej tezy ze zmienia defa jeszcze raz obrzucalem go kamieniami lecz nie trafilem ani razu (ku radosci i jednoczesnemu zasmuceniu) w koncu 4 runda podbiegam do niego i MIMO WSZYSTKO 40 % celnosci a w 1 mam 70 % wiec jednym zdaniem Fizole Mają NAJGORZEJ I SĄ ZWALONE (Faworyzacja magów) |
7 Lut 2011, o 02:35 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lut 2011, o 02:59 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jestem za, co do faworyzacji to się nie zgodzę jeśli chodzi o zachowanie potworów bo mam tak samo, nawet jak podbiegam żeby go podpalić to i tak ma w kolejnych turach zwiększoną obronę na tyle ze ciężko trafić z dysta i z bliska, coś zostało zwalone w zachowaniu potworów, wcześniej było aż miło expic i chodzi w dalekie trasy a teraz bym musiał mieć dobry 1k many żeby poczuć satysfakcję z gry zamiast się wpieniać ze mi na 10 hitów wchodzi ledwo 5 przy wiedzy 70+
_________________ 37 i Druid 39 MO |
7 Lut 2011, o 03:06 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Po prostu w dalszym etapie gry moby są trudniejsze i lepiej dobierają obronę. Nikt wam nie broni siedzieć wciąż na tych dla low-lvli jeżeli z tymi wam ciężko idzie
![]() |
7 Lut 2011, o 03:20 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
znalazlem sposob jak lepiej expic ale nikomu nie powiem bo od razu papugi sciągną odemnie
ale nie zmienia to faktu że potwory ustawiają mniej defa na dyst gdy sie je atakuje z dysta niz z łapy jak sie je atakuję z łapy |
7 Lut 2011, o 08:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |