![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Magiczne Sztuczki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 26 Sty 2011, o 14:01 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam, mam problem z owym questem.
Mianowicie, zostal mi do umieszczenia ostatni kamien szperacz, ten w zrujnowanej wiezy. Wchodze, zabilem ogry, chce umiescic kamien i szok - nie mam go w ekwipunku. Quest nadal widoczny jest w zadaniach, kamienia nie ma, a co gorsza zabugowalem sie tam i nie moge sie ruszyc. Co robic? Relogowalem sie, wyczyscilem ciasteczka itp, jednym slowem zrobilem wszystko, a ruszac sie nie moge, prosze o pomoc. Sytuacja wydarzyla sie na s3, nick Victis. |
3 Lut 2011, o 17:13 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
W queście wszystko wygląda w porządku. Napisz dokładnie jaki etap Ci wyświetla.
_________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
3 Lut 2011, o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 26 Sty 2011, o 14:01 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wyswietla etap umiesczenia szperacza na szczycie wiezy, nawet mapka jest, problem w tym, ze szperacza nie mam, a gdy loguje sie na postac automatycznie "rozmawiam" ze szperaczem, ale kamienia polozyc nie moge, a o poruszeniu sie nie wspomne, kompletne zabugowanie postaci.
@Edit Warto nadmienic, ze ogry stoja sobie tam dalej jak gdyby nigdy nic. |
3 Lut 2011, o 17:22 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ktoś Ci podrzuci ten przedmiot, który potrzeba do questa. Coś się musiało okazjonalnie zrypać na s3.
_________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
3 Lut 2011, o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Masz na mysli GMa? Czyli pozostaje mi czekac az GM umiesci przedmiot w moim ekwipunku?
|
3 Lut 2011, o 17:25 |
![]() |
![]() |
|
Tak
3 Lut 2011, o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
zrobione.
|
3 Lut 2011, o 20:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |