Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug z 'przeskakaniem'
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Serwer: S4
Nazwa postaci: matyasek Czas: kolo wczoraj i dzisiaj oraz kiedys Opis: Siema.Mam problem z przeskokami.Rb zlecko od malusa na sztabe zlota.Podczas walki z arcydruidami i druidami,pisalem do kumpla na pv.kliknalem enter i rb relog.Patrze i w osatniej chwili widze: /kawalek mej wiadomosci/taern.s4/play/(cos takiego) Wywalilo mnie,patrze i co?Czas oczekiwania na next zlecenie:239min52sekundy _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
8 Mar 2013, o 16:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
BUMP
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
17 Mar 2013, o 19:24 |
|
Uczeń Heremona
|
Relog = anulowanie zlecenia.
Co do oczekiwania normalne jest czekanie 4h na takie zlec, bo ludzie zarabialiby 300k co 30min. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
17 Mar 2013, o 23:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
To nie byla moja wina...blad gry
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
28 Mar 2013, o 14:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
dzieki za szybka pomoc
1 Kwi 2013, o 20:13 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A czego oczekujesz? Napisałeś "rb relog", co od razu kwalifikuje temat do zamknięcia. Sytuacja mętnie wyjaśniona, a także nikt inny się na to nie skarżył.
|
1 Kwi 2013, o 20:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kyth Moire napisał(a): Sytuacja mętnie wyjaśniona, a także nikt inny się na to nie skarżył. Czyli wedlug cb ja mam cierpiec bo nikt inny nie mial takiego bledu?Jak tak to pozdro dla GM'ow _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
1 Kwi 2013, o 20:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Z pustego i Salomon nie naleje. Gdybyś dokładnie opisał okoliczności, to może ktoś by sprawdził czy istnieje bug. Teraz wszystko wskazuje na to, że błąd wynika z twojej winy.
|
1 Kwi 2013, o 20:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kyth Moire napisał(a): Teraz wszystko wskazuje na to, że błąd wynika z twojej winy. Tak.bo ja jestem kretynem, zeby pisac na pv do mojego zioma a potem kliknac do gory zeby mnie wywalilo, jak mam zlecko _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
1 Kwi 2013, o 20:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie takie rzeczy się zdarzają. Co klikasz do góry, gdzie klikasz enter, co w ogóle robiłeś? Zrozum, twoje posty są takie mętne, że każdy z ekipy kto tu zagląda po prostu olewa temat. Skoro nie było innych, podobnych zgłoszeń, a tego się nie da zrozumieć - bardziej prawdopodobne jest że to był twój błąd niż bug.
|
1 Kwi 2013, o 20:52 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 218 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |