![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Atak troli
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 22 Kwi 2012, o 11:04 Posty: 308 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 50 razy Nick w grze: Bilbetta ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Bilbetta Czas: 19:20 Opis: http://scr.hu/6le/s7yde Jak widać szłam sobie mostkiem i w 1 stronę przeszłam bez problemu a wrocic nie mogłam bo atakował mnie trol stojacy na zamarznietym jeziorze. Za pierwszym razem ucieklam ale znow zaatakowal i nie udało mi się przeżyć. _________________ B I L B E T T A - łucznik s7 |
9 Mar 2013, o 20:23 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Też tak już raz miałem, myślę że takie coś nie powinno wystąpić.
![]() _________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
9 Mar 2013, o 20:53 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
To nie jest błąd
![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Mar 2013, o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 22 Kwi 2012, o 11:04 Posty: 308 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 50 razy Nick w grze: Bilbetta ![]() |
Troche to bez sensu, omijam miejca z trolami bo mam z nimi marne szanse, nie spodziewalam sie ze zaatakuje, idac w jedna strone bylo okej a powrot to byla pewna śmierć..
_________________ B I L B E T T A - łucznik s7 |
10 Mar 2013, o 15:52 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 15 Lut 2011, o 10:54 Posty: 49 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
taa.. a kto bije albo wbija expa na tych trolach z knurami? po co stawiacie takie moby nie do podjęcia na mapach by gracze padali... super hi5 za pomysłowość...
_________________ meee |
17 Mar 2013, o 08:36 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Bilbetta napisał(a): Troche to bez sensu, omijam miejca z trolami bo mam z nimi marne szanse, nie spodziewalam sie ze zaatakuje, idac w jedna strone bylo okej a powrot to byla pewna śmierć.. Wiele razy zdarzało się, że omijając mobki w jedną stronę szlo bez problemu a w drugą musiałem wdepnąć.. Jest to normalne i wynika z tego, że na mapie znajdują się punkty na które możemy stanąć/kliknąć (kiedyś nawet pokazane było którędy postać będzie szła, właśnie po kropkach) Ale jest na to sposób, wystarczy kliknąć kawałek dalej.. spróbuj zostawić kursor w danym miejscu i zobaczysz czy można tam kliknąć, jeśli nie przesuń kawałek dalej.. klikniejsz i przejdziesz. dorying napisał(a): taa.. a kto bije albo wbija expa na tych trolach z knurami? po co stawiacie takie moby nie do podjęcia na mapach by gracze padali... super hi5 za pomysłowość... Po to żeby było ciekawiej.. padasz to tam nie chodź, proste. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
17 Mar 2013, o 14:43 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 27 Kwi 2011, o 18:33 Posty: 1040 Miejscowość: Bieszczady Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy ![]() |
tak czy inaczej, "płaska" mapa tutaj się ujawnia
![]() ![]() BTW: no troll może bo rzuca kamieniami, ale knury nie hopsają tak wysoko ![]() _________________ Gjenek Rycek 134 lvl... 2012.06.13-2013.06.14 2014.02.07-> Thota Drucik 19 lvl... http://screenshooter.net/9949416/irdujxt <- ALLENOR ![]() |
25 Mar 2013, o 17:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |