![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Turniej - informacja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Czas: Opis: Ciężko to nazwać błędem, raczej pomyłką spowodowaną kickami z serwera. Chodzi mi o dzisiejszy turniej na s3. Na czacie nie pojawił się komunikat odnośnie startu drugiej rundy, przez co gracze nie wiedzieli, iż runda ta się zaczęła (nie wiem jak inni, ale ja sobie radośnie biegałem szukając skrzynek). Z tego powodu oczywiście nie stawiłem się na rundę - obiektywnie rzecz biorąc straciłem trochę złota i platyny oraz wieczną chwałę i sławę ![]() Proszę na przyszłość o więcej uwagi, lepiej napisać komunikat kilka razy niż wcale. Mam nadzieję, że po kilku wpadkach na turniejach w końcu przestaną się one pojawiać. Pozdrawiam Zdruzgotany Szymdaro ![]() edit: wiadomo, więcej zarabiam na wieży w czasie turnieju niż na nim samym, ale lubię turnieje ze względu na możliwość rywalizacji ![]() ![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 25 Mar 2013, o 21:20, edytowano w sumie 1 raz |
25 Mar 2013, o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Biedny :/. No, ale wiesz czasem takie rzeczy się zdarzają. A ten jeden Turek to jakoś przebolejesz
![]() _________________ |
25 Mar 2013, o 21:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |