![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
TO MNIE WKURZA!!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: magowykox Czas: 10:56 Opis: no kurde to wkurza mnie!!! mam tom postacią 5lv i prawie zawsze jak jestem na zedach to jak ich deedlem to jeden zmartwych wstał mam nadzieje to naprawicie _________________ s1 Poverxpl 27lv ON (barba) s1 Magowykox 20lvl OFF (wiadomo że mo:P) |
28 Mar 2013, o 21:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Twój problem nazywa się "respawn". Chociaż tego nie powinno się nazywać problemem.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Mar 2013, o 21:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
a moge wiedzieć czemu??
_________________ s1 Poverxpl 27lv ON (barba) s1 Magowykox 20lvl OFF (wiadomo że mo:P) |
28 Mar 2013, o 21:30 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
No zedy się po prostu respią. Jeśli skończysz walkę i na tym samym polu się zrespi zed, to żadna sensacja...
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Mar 2013, o 21:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
tylko odrazu?? jak nawet nie mam panelu walki???
_________________ s1 Poverxpl 27lv ON (barba) s1 Magowykox 20lvl OFF (wiadomo że mo:P) |
28 Mar 2013, o 21:34 |
![]() |
![]() |
|
Tak. To jest jak najbardziej normalne.
28 Mar 2013, o 21:35 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 10 Lut 2013, o 00:38 Posty: 43 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: tfujstary ![]() |
wyraznie zadlugo sie bijesz
_________________ tfuj stary |
31 Mar 2013, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Gdyby się nie respiły to weszłyby 3 osoby na mapkę i w kilka minut nie miałbyś/miałabyś jak zobić zlecenia, bo zedów, ani innych stworów by nie było, ponieważ wszystkie byłyby martwe. Są też specjalne mapki tylko dla Ciebie lub twojej drużyny, gdzie potwory się nie respią i zwykle na końcu jest jakiś silniejszy potwór nazywany bossem który daje unikalne przedmioty, takie mapki nazywają się "instancje". Żeby dowiedzieć się więcej o Taernie polecam strone wiki.taern.pl
|
1 Kwi 2013, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |