Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ulepszenie sprzetu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Kwi 2013, o 22:44 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S1
Nazwa postaci: SlawekDan Czas: 11/04/2013 godz okolo 22,40 Opis: kupiłem średnia flasze życia 3 szt oraz od kowala za platynke 3 szt inhibitora kwarcowe zacząłem ulepszać hełm grzebień. dwie próby były udane i dodane były pkt życia +20 natomiast 3 próba była nieudana ponieważ nie zauważyłem ze mam za mało kasy i straciłem w 3 probie wszystko nawet to co wcześniej było ulepszone zostało wyzerowane serwer 5 |
11 Kwi 2013, o 22:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie mogles ulepszyc trzeci raz skoro nie miales wymaganej kasy. A przy nie udanym ulepszeniu zawsze anuluja sie poprzednie wiec nwm w czym problem
|
11 Kwi 2013, o 23:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Kwi 2013, o 22:44 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
to jest nie sprawiedliwe ze udane ulepszenia są anulowane
dlaczego ??? czy jest to opisane gdzieś ??? rozumie że stracilbym w tej ostatniej probie flasze i inhibitor ale dlaczego poprzednie ulepszanie sa anulowane prosze o wyrownanie mi albo +20 HP do helmu albo zwrot flaszy i inhibilitorow |
11 Kwi 2013, o 23:16 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W twym toku myślenia możnaby ulepszać sprzęt w nieskończoność
Wysyłane z tapaciaka2 |
11 Kwi 2013, o 23:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
dobry joke
i epika na odszkodowanie ... to normalne i znam takich co mieli +10 i lipa _________________ WHY SO SERIOUS ? |
11 Kwi 2013, o 23:22 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Belanos napisał(a): A przy nie udanym ulepszeniu zawsze anuluja sie poprzednie wiec nwm w czym problem Nie zawsze, czasem sprzęt wytrzymuje. |
11 Kwi 2013, o 23:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
nie widzialem takiego cudu ...
ale jest tam taki zegar i pokazuje % powodzenie ulepszenia _________________ WHY SO SERIOUS ? |
11 Kwi 2013, o 23:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
to jest ograniczenie w ulepszaniu jednego sprzetu
to nawet jezeli by tak bylo to jeszcze raz powtarzam nie powinno sie anulowac prawidlowego ulepszenia jest to na niekorzysc grajacego |
11 Kwi 2013, o 23:31 |
|
Administrator
|
"Ryzyko utraty wszelkich ulepszeń - Sprzęt posiada swoją, wyrażaną w procentach, wytrzymałość. Jeśli nie uda się ulepszenie sprzętu,
wytrzymałość pokazuje jaka jest szansa na to, że wcześniejsze ulepszenia przetrwają i nie wyzerują się. " Za wiki.taern.pl _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
12 Kwi 2013, o 01:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zeby nie ten procent wytrzymalosci to bylo by duzo ciezej ulepszaac.
|
12 Kwi 2013, o 06:17 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 214 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |