Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błąd (jak klikam środkowe drzwi na arenie to wylogowuje mnie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Serwer: S3
Nazwa postaci: draganix Czas: 22:08 Opis: kiedy klikam środkowe drzwi na arenie wylogowuje mnie i wyskakuje mi notka że utraciłem połączenie... proszę o pomoc. |
|
14 Kwi 2013, o 22:08 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Gracze z S3 skarżyli się na kurczaku, że po próbie wejścia na arenę 1vs1 zostają wylogowani.
Mogę potwierdzić. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
15 Kwi 2013, o 14:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
dokładnie....fajnie jak by ktoś zrobił coś z tą sprawą...
|
|
15 Kwi 2013, o 16:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Miałem podobnie na s4 tylko, że podczas wchodzenia do instacji Garthmoga, lecz problem sam ustąpił po kilku próbach.
|
|
15 Kwi 2013, o 19:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
tylko że ja dużo razy próbowałem
|
|
15 Kwi 2013, o 21:44 |
|
|
Administrator
|
Draganins napisał(a): tylko że ja dużo razy próbowałem Błąd z Areną zazwyczaj wymaga restartu serwera i zwykły gracz nic nie może na to poradzić. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
15 Kwi 2013, o 22:14 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
miejmy taką nadzieję ...
|
|
15 Kwi 2013, o 22:34 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a wiadomo kiedy będzie owy restart ? : /
Posty edytujemy, zamiast dopisywać kolejne. Temat zamykam, jak ktoś z Ekipy będzie chciał coś dodać to doda, o termin możesz zapytać GMa ze swojego serwera (znajdziesz go wpisując komendę /ekipa) - rzuff |
|
16 Kwi 2013, o 14:03 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 208 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |