Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lut 2013, o 18:52 Posty: 3 Miejscowość: Trentis pod ławeczką :D Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: KissMee Czas: 21:45 Opis: O godzinie około 21:45 dostałem bana pytałem nibarskiego kto mi ukradł eq on powiedział że pisz na support wpisałem wszytsko dobrze i wyskoczyło http://scr.hu/6a3/hroax i po chwily zostałem zbanowany. POMOCY!! _________________ Lvl - 26********************** Profesja - Druid********************}(Ciągle rośnie) Nazwa - MrTesko*********** Mój nr GG - 46810677 >>>>>Zapraszam na kanał YT<<<<< |
28 Kwi 2013, o 21:50 |
|
Uczeń Simona
|
Support--> odwołanie do bana
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
28 Kwi 2013, o 21:56 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lut 2013, o 18:52 Posty: 3 Miejscowość: Trentis pod ławeczką :D Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak wejść bo taern wogule nie wchodzi mi
_________________ Lvl - 26********************** Profesja - Druid********************}(Ciągle rośnie) Nazwa - MrTesko*********** Mój nr GG - 46810677 >>>>>Zapraszam na kanał YT<<<<< |
28 Kwi 2013, o 21:57 |
|
Pogromca Valdaroga
|
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
28 Kwi 2013, o 21:59 |
|
Uczeń Simona
|
Support.taern.pl
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
28 Kwi 2013, o 22:00 |
|
Administrator
|
Do wrzucających linki na Support, to nie pomoże.
Jeśli wyskakuje mu błąd, że przekroczył maksymalną liczbę otwartych zgłoszeń to chyba zna adres Supportu, nie? Do autora tematu. Masz otwarte więcej jak 3 zgłoszenia, napisz w którymś prośbę o zamknięcie tematu, wtedy możesz napisać kolejny. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
28 Kwi 2013, o 22:13 |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 21 Sie 2012, o 07:23 Posty: 192 Miejscowość: Konin Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nadmiar zgłoszeń zamknięta, można już napisać zgłoszenie na support.
Zapraszamy _________________ "Każdy człowiek ma swoją drugą połówkę...... ......moja chłodzi się w lodówce" |
28 Kwi 2013, o 22:28 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 233 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |