![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z Questem - Czarna Owca u Koldów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 14:51 Posty: 94 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy ![]() |
Serwer: s3
Postać: Bboy_Sayan Data: 05.02.2011 Godzina: Po cofce, zniknął, czyli coś około 17 Opis: Wczoraj po cofce musiał mi zniknąć quest, ale dopiero teraz to zauważyłem, jak miałem zamiar kontynuować quest. Więc tak, jest to quest który się bierze od Strażnika podziemi(lochów, czy czegoś tam) w wiosce koldów. Niestety wziąłem go wczoraj, i poszedłem pogadać z innym koldem, potem miałem jakiś tam etap zadania, że mam odnaleźć kogoś tam. Czy z kimś tam porozmawiać. Dzisiaj już ni mam tego qusta. Jest to to zadanie z gleitem, i starszym koldem. proszę o info, czy da się jakoś to dozyskać, żeby robić od nowa. Pozdrawiam, trochę chaotycznie napisane, ale ciężko mi pisać o czymś czego nie pamiętam dokładnie:p. To był sam początek zadania. _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. ![]() |
6 Lut 2011, o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
juz sie tym zajalem :F [edit - nie ogarniam
![]() _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
6 Lut 2011, o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |