Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bład czy żart?? s4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 13 Maj 2012, o 20:20 Posty: 15 Miejscowość: Józefów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: meffistotel |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Meffistote Czas: Wczoraj Opis: nagle pojawiło się dwuch szefów kuchni na s4 Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
23 Kwi 2013, o 13:27 |
|
Administrator
|
Błąd, który był już zgłaszany.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
23 Kwi 2013, o 14:10 |
|
Rejestracja: 13 Maj 2012, o 20:20 Posty: 15 Miejscowość: Józefów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: meffistotel |
Chciałem być uczynny Przepraszam
|
23 Kwi 2013, o 14:22 |
|
kązdy ma inne ceny małży...
i wypowiedz moderatora, że to normalne... i wkoncu juz nic nie wiem Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
2 Maj 2013, o 10:45 |
|
Mistrz Gry
|
To jest błąd z podmianą NPC, powinni się zmieniać w zależności od czasu i każdy ma inne ceny wtedy. Niestety jest drobny problem z ich respem ale Drygu jest o tym poinformowany już od momentu pierwszego takiego zgłoszenia i będzie to naprawione przy upku.
_________________ |
2 Maj 2013, o 11:07 |
|
tez zauwazłyłem, cały dzień stałem przy nich i pojawiaja sie gdy ceny małzy sie zmieniaja... w tedy jest dwuch karczmarzy... i po pewnym czasie zostaje ten z wieksza cena za małze
|
2 Maj 2013, o 11:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 237 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |