Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z zalogowanie do gry
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Maj 2013, o 00:05 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Viniarek Czas: 00:08 Opis: Witam Tak jak w temacie mam problem z włączeniem gry. Mam Google Chrome no i wcześniej wszystko było w porządku do teraz próbuje wejść na grę wyskakują mi postaci klikam na swoją główną postać daje zaloguj przelecą paski ładowania, a potem nie ma nic mam tylko kontur ekranu gry żadnych opcji nic. Co mam z tym problemem zrobić. (co do grafiki to grałem na najwyższych ustawieniach bez problemu). Z góry dziękuje i proszę o pomoc. |
5 Maj 2013, o 00:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lut 2013, o 23:31 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mam tak samo więc pewnie problem z serwerem na s5 logowanie bez problemu
|
5 Maj 2013, o 00:15 |
|
Administrator
|
Z tego co wyczytałem na Shoutboxie s3 jest obecnie niedostępny, trzeba cierpliwie poczekać aż wstanie.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
5 Maj 2013, o 00:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 245 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |