Umi
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:09 Posty: 2 Miejscowość: Łódź Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
 Jedno orizjum za dużo.
Serwer: 2 Postać: Umi Data: 8.2.2011r. Godzina: ok. 2.35 (w nocy) Zadanie: "Ku chwale ojczyzny!" Etap: w jaskini niedźwiedziej. Trzecia porcja orizjum.
Opis: Dotarłam wraz z dwiema innymi osobami robiącymi tę misję do miejsca w jaskini niedźwiedziej, w której znajdowały się skrzyneczki z orizjum. Jako, że każdy miał je zebrać, stawałam przy każdej i czekałam, aż każdy weźmie swoją. Jednak skrzyneczek było więcej niż nas - dla innych graczy robiących tę misję jak sądze. Zebrałam już swoją skrzynkę i stanęłam przy innej próbująć ją wziąć, by udostępnić tę możliwość pozostałym osobom. I przez jakiś błąd czy lag - wzięłam drugą skrzynkę z orizjum. Teraz mam dwa, mając znacznie przeciążony bagaż. Problem polega na tym, że po pierwsze: gracz, do którego miała należeć skrzynka nie będzie mógł jej zebrać. Po drugie, w tej części zadania nie oddaje się orizjum, tylko trzeba iść po następne w wąwozie, a mając już przeciążony bagaż, nie mogę wziąć następnego orizjum. Nie wiem, czy mogę go odłożyć, bo nie mam miejsca w depozycie.
Mam nadzieję, że ten opis jest czytelny, bo niestety moje zdolności pismiennicze są okropne. W razie czego postaram się opisać problem czytelniej.
|