![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Umowa z dawna czekana.. Exp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: AshŁuk Czas: 09:57 Opis: [i]witam, robilem q Umowa z dawna czekana, miałem uwolnić czarodzieja z lodu no i wcisnalem Kiel, kość, tłuszcz, i w tym samym momencie wylogowalo mnie z servera i nie wiem czy dostałem expa za to że go uwolniłem ( jak na innej postaci robiłem to nie wylogowało i dostalem expa) i jeszcze 1 pytanie, to wina internetu czy gry? @edit rozwiazane mozna zamknac _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() Ostatnio edytowany przez Ashbull 8 Cze 2013, o 15:53, edytowano w sumie 3 razy |
|
8 Cze 2013, o 10:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Maj 2013, o 13:10 Posty: 44 Miejscowość: Jasło Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: WitcherDr ![]() |
Cześć, o to czy dostałeś expa z tego Q możesz się zapytać danego GMa na serwie, a czy to był błąd czy wina twojego internetu to nwm...
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
|
8 Cze 2013, o 10:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Ashbull napisał(a): to wina internetu czy gry? ![]() _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
8 Cze 2013, o 14:59 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |